Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Cinque Terre

Cinque Terre is meer dan een van de mooiste plekken in Italië. Het rotsachtige kustgebied ten zuiden van Ligurië is uniek in Europa. Het gebied omvat vijf dorpjes – Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso al More – die allemaal gelegen zijn op steile heuvels en prachtig uitkijken over de azuurblauwe zee. Daarnaast zijn ze omringd door schitterende wijngaarden. Ecco Italia zou Ecco Italia niet zijn als we hier niet enkele bijzondere villa’s zouden aanbieden.

U dient de steilheid van het gebied niet te onderschatten. Sommige delen zijn niet met de auto te bereiken en trektochten te voet kunnen soms wat meer inspanning vergen. U wordt daar wel ruimschoots voor beloond door het unieke landschap met haar kenmerkende natuurstenen muurtjes, naar de zee aflopende heuvels, en verrassende strandjes tussen de rotsen.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s Cinque Terre

Ecco Italia biedt villa’s aan in heel Cinque Terre. Daarbij stellen we hoge eisen. Het kan lastig zijn om in dit woeste gebied villa’s op te zetten die aan de normen van de moderne vakantieganger voldoen. U bent bij Ecco Italia echter verzekerd van kwaliteit. De villa’s die wij aanbieden zijn zorgvuldig uitgekozen, veilig, goed bereikbaar, en voorzien van genoeg faciliteiten (zwembad, Wi-Fi, ruime tuin).

Lees meer over een vakantie naar de Cinque Terre

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in de Cinque Terre weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!