Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Chianti

Bent u op zoek naar een villa in Chianti? Dan bent u duidelijk een vakantieganger fie wel bekend is met het goede leven. Dit is een streek met een eindeloos landschap van glooiende heuvels. Veel villa’s in de Chianti worden beheerd door eigenaren die genieten van het leven in de Chianti en dit willen zij graag op u overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

Chianti staat bekend om de ‘Çhianti Classico’ wijnproductie. Maar Chianti heeft meer te bieden dan alleen dat; hier vindt u kunst, cultuur en overheerlijk eten. Dit zult u terug zien in de villa’s van Ecco Italia. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij in de Chianti aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s Chianti

Ecco Italia biedt villa’s aan in de gehele streek en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de veel hoogtepunten van Chianti verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om Florence te bezoeken. Deze prachtige stad staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco, vanwege haar bijzondere kunstwerken, prachtige gebouwen en mooie kathedralen waar u zich als toerist aan kan vergapen.

Lees meer over een vakantie naar Chianti

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Chianti weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!