Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Calabrië

Bent u in voor een avontuur? Maar wilt u tegelijkertijd ook genieten van zonovergoten stranden en azuurblauw zeewater? Dan is Calabrië een uitstekende optie. Ecco Italia biedt u enkele fantastische villa’s in het meest ongerepte gebied van Italië. In villa’s waar authenticiteit centraal staat kunt u hier ontsnappen aan zowel de dagelijkse sleur als aan het massatoerisme.

Calabrië staat niet bekend om haar efficiëntie en zorgvuldigheid. Er valt weinig af te dingen op die reputatie, maar dat hoeft uw zorg niet te zijn. Bij Ecco Italia staat professionaliteit hoog in het vaandel. De accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen en voldoen aan de wensen van de moderne vakantiegangers. Tegelijkertijd belichamen zij de soberheid en authenticiteit die Calabrië zo aantrekkelijk maakt.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Calabrië

De villa’s die Ecco Italia in Calabrië aanbiedt zijn uitstekend gelegen om deze regio te verkennen. In het binnenland kunt u genieten van vele lieflijke dorpjes, terwijl u aan de kust bij Tropea, Crotone en Scilla grootse zandstranden vindt. En overal zijn er mooie restaurantjes waar u kennis kunt maken met hét specialiteit van Calabrië: de aubergine. Natuurparken als Parco Nazionale Aspromonte en Parco Nazionale di Calabria zijn de moeite eveneens waard. Wees wel gewaarschuwd, u kunt zomaar een wolf tegenkomen!

Lees meer over een vakantie naar Calabrië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Calabrië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!