Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Bloemenriviera

De Bloemenriviera is de lange, smalle kustlijn, ingesloten door de Ligurische Zee en de Apennijnse Alpen, die zich uitstrekt vanaf de grens met Frankrijk (Cote d’Azur) tot aan Toscane. Vanwege het milde klimaat is dit de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Zeker in zomer kunnen zij genieten van de kleurrijke uitzichten. De villa’s in deze regio weten hier heel mooi mee om te gaan.

De villa’s die Ecco Italia in de Bloemenriviera aanbiedt maken optimaal gebruik van de schitterende natuur. Zo beschikken ze over grote tuinen omringd door mediterrane planten en bloemen. En in het midden van de tuin vindt u meestal wel een zonovergoten zwembad. Professionaliteit staat bij Ecco Italia eveneens hoog in het vaandel. De villa’s die wij aanbieden zijn zorgvuldig uitgekozen, comfortabel opgezet, en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s Bloemenriviera

Ecco Italia biedt villa’s aan langs de gehele kustlijn. U bent overal verzekerd van mooie stranden, en de villa’s zijn bovendien uitstekend gelegen om de omgeving te verkennen. De belangrijkste plaats aan de Bloemenriviera is havenstad Genua, de geboorteplek van Christoffel Columbus. Daarnaast is ook de aristocratische stad San Remo een bezoek waard, evenals de vele badplaatsen aan zee.

Lees meer over een vakantie naar de Bloemenriviera

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in de Bloemenriviera weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!