Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Amalfikust

Napels is niet het absolute hoogtepunt van Campania. Dat is wellicht moeilijk voor te stellen, maar iets ten zuiden van de beroemde stad bevindt zich de Amalfikust. Deze landstrook, langs de golf van Salerno, strekt zich uit van Vietri sul Mare tot aan Positano en is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dat is niet voor niets. Dankzij haar schilderachtige dorpjes, prachtige natuur, en culturele geschiedenis kan de Amalfi zich met recht één van mooiste kustlijnen ter wereld noemen.

Dankzij de villa’s die Ecco Italia aanbiedt kunt u de Amalfikust in al haar pracht verkennen. Daarbij stellen wij hoge eisen. De Amalfi is een van de meest toeristische gebieden van Italië, maar bij Ecco Italia hebben we villa’s uitgekozen waarin de authenticiteit van het gebied nog naar voren komt. Zo bent u verzekerd van weidse uitzichten, geurende citroenbomen en karakteristieke wijn- en olijfgaarden.


Onze mooiste villa’s Amalfikust

De villa’s die Ecco Italia aan de Amalfikust aanbiedt zijn zorgvuldig uitgekozen, comfortabel opgezet en ingericht om aan de hoge normen van de moderne vakantieganger te voldoen. Zo vindt u er vrijwel altijd een zwembad en hoeft u zich ook over Wi-Fi geen zorgen te maken. Daarnaast zijn onze villa’s perfect gelegen zodat u geen enkel inhammetje in dit bijzondere gebied hoeft te missen.

Lees meer over een vakantie naar de Amalfikust

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Campanië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!