• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Veneto

Één van onze meest diverse regio’s in Veneto, want behalve de betoverende stad Venetië kent de regio prachtige wijngebieden waar de meeste Italiaanse bubbelwijn vandaan komt. Veneto is de perfecte bestemming voor een romantische vakantie. Breng een bezoek aan Venetië en vaar met uw geliefde in een gondel door de kanalen.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kent er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven het lokale leven in Veneto te ontdekken. Authenticiteit staat hierbij centraal. Dat Veneto authentiek is blijkt wel uit de prachtige gebouwen die het herbergt.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


Onze mooiste vakantiehuizen in Veneto

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Veneto? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Lees meer over een vakantie naar Veneto

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Veneto weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Onze mooiste vakantiehuizen in Veneto

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. In Veneto krijgt u daar nog eens de historische bezienswaardigheden, prachtige panoramische uitzichten en Italiaanse gastvrijheid bij. Wilt u dat ook zelf ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden vakantiehuizen in alle uithoeken van deze bijzondere regio.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor de kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar Veneto

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Veneto weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!