Vakantiehuis Veneto

Één van onze meest diverse regio’s in Veneto, want behalve de betoverende stad Venetië kent de regio prachtige wijngebieden waar de meeste Italiaanse bubbelwijn vandaan komt. Veneto is de perfecte bestemming voor een romantische vakantie. Breng een bezoek aan Venetië en vaar met uw geliefde in een gondel door de kanalen.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kent er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven het lokale leven in Veneto te ontdekken. Authenticiteit staat hierbij centraal. Dat Veneto authentiek is blijkt wel uit de prachtige gebouwen die het herbergt.

Onze mooiste vakantiehuizen in Veneto

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Veneto? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.