Vakantiehuis Sardinië

Bijna net zo groot als Nederland is het Italiaanse eiland Sardinië. Sardinië staat bekend om haar prachtige landschappen, parelwitte stranden, historische steden en vele haventjes. Dit eiland heeft een subtropisch klimaat en is daarom het hele jaar door de perfecte vakantiebestemming. Het eiland Sardinië is een zeer aantrekkelijk vakantiebestemming en daarom biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid over de hele regio.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van Sardinië te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Tijdens een verblijf in één van onze vakantiehuizen kunt u genieten van de prachtige kustlijn van het eiland.

Onze mooiste vakantiehuizen op Sardinië

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Sardinië is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van dit bijzondere eiland.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.