• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Piëmonte

Piëmonte is natuurlijk vooral bekend als de thuishaven van de Italiaanse trots, de Fiat. Het heeft echter veel meer te bieden dan industriestad Turijn alleen. U vindt er authentieke dorpjes en kastelen, heerlijk Italiaans eten, en wijngaarden zo ver het oog reikt. De bijzondere landschappen moeten ook niet worden vergeten. Hier gaan de hoge toppen van de Alpen over in het natte laagland van de Po-vlakte. Het is de perfecte plek voor een diverse vakantie. Ecco Italia beschikt over meerdere vakantiehuizen die daarvoor een ideale uitvalsbasis zijn.

Piëmonte is een van de rijkste gebieden van Italië, maar is toeristisch nog niet echt ontwikkeld. Dat is aan de ene kant jammer, want het is rijk aan kunst- en cultuurschatten en het geldt bovendien als de beste wijnstreek van het land. Aan de andere kant kunt u nu van al deze zaken genieten zonder gestoord te worden door massatoerisme. Dan dient u wel snel te zijn. Ecco Italia kan hier steeds meer vakantiehuizen bieden die aan haar strenge eisen voldoen.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


Onze mooiste vakantiehuizen in Piëmonte

Piëmonte is een van de weinige regio’s in Italië zonder toegang tot de zee. In plaats daarvan heeft het prachtige bergen en valleien en als u echt niet zonder stranden kan kunt u naar het Lago Maggiore. Uiteindelijk is er in iedere uithoek van Piëmonte wel iets bijzonders te vinden, waardoor de accommodaties die Ecco Italia er aanbiedt verspreid zijn over de hele regio.

Ecco Italia stellen we hoge eisen aan de vakantiehuizen die we aanbieden. We willen dat zij voorzien zijn van alle moderne gemakken en u tegelijkertijd in staat stellen de lokale cultuur van de regio te ontdekken. In het geval van Piëmonte betekent dit dat wij veel nadruk leggen op de keuken. De regio wordt gekenmerkt door truffels en wijn, waardoor u veel proeverijen zult vinden in en nabij onze vakantiehuizen.

Lees meer over een vakantie naar Piëmonte

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Piëmonte weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!