Vakantiehuis Ligurië

Ligurië is één van de kleinste Italiaanse regio’s, maar ook een van de mooiste. Zeker het kustgebied kent vele hoogtepunten zoals de Bloemenriviera, de lange smalle kustlijn, ingesloten door de Ligurische Zee en de Apennijnse Alpen, en Cinque Terre, een van de meest unieke plekken van Europa. Ligurië is een regio waar de prachtige natuur samenvalt met de azuurblauwe zee. Het is heel bijzonder om deze regio te ervaren, en Ecco Italia kan u daarbij helpen met enkele prachtige accommodaties.

De belangrijkste stad in Ligurië is Genua, waar u het geboortehuis van Christoffel Columbus aantreft. Een mooie inspiratiebron, want er valt een hoop te ontdekken in deze regio. Ecco Italia biedt u die kans dankzij haar uitstekend gelegen vakantiehuizen, die perfect zijn aangepast aan de natuurrijke omgeving en de bijzondere kustlandschappen.

Onze mooiste vakantiehuizen in Ligurië

Het milde klimaat in Ligurië zorgt voor aangename zomers en schitterende natuur. . De vakantiehuizen die Ecco Italia aanbiedt zijn hier op aangepast. Zo zijn de meeste  vakantiehuizen uitgerust met ruime bloemrijke tuinen, en vindt u er meer dan genoeg bospaden in de omgeving. Daarnaast is het uitzicht op de azuurblauwe zee, zeker in Cinque Terre, vaak prachtig.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen ruim ingericht zijn, en voorzien zijn van moderne faciliteiten. Een zwembad ontbreekt zelden, en u kunt vaak ook gebruik maken van ambachtelijke restaurants, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi, en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten. Ook in het steile Cinque Terre hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De vakantiehuizen die we daar aanbieden zijn veilig en goed bereikbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring