• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Lazio

De regio Lazio wordt vaak over het hoofd gezien. Dit komt doordat de hoofdstad Rome alle aandacht op eist. Los van Rome is Lazio een rustige sfeervolle regio. In deze regio vind je vele historische ruïnes uit de oudheid en de renaissance. Lazio heeft een erg variërend landschap en daarom biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid over de hele regio.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van Lazio te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze regio staat vol met monumenten en veel bekende oudheden hebben hier geleefd.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


De mooiste vakantiehuizen in Lazio

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Lazio is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere regio.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar Lazio

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Lazio weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!