• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Lago Trasimeno

Midden in Italië, in de regio Umbrië, ligt het Lago Trasimeno. Rondom het meer liggen sfeervolle oude plaatsjes zoals Passignano, Castiglione en Magione. De geschiedenis van deze stadjes gaat ver terug en dit is te zien aan de historische stadscentra en oude kerken. Het Lago Trasimeno is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat dit meer zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid in de omgeving van het meer.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Lago Trasimeno te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Het Trasimeense meer is trots op haar mooie eilanden, natuurparken en schilderachtige dorpjes.


Onze vakantiehuizen aan het Lago Trasimeno

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Het Lago Trasimeno is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.
Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.
Lees meer over een vakantie naar het Lago Trasimeno

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen aan het Lago Trasimeno weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!