Vakantiehuis Lago Trasimeno

Midden in Italië, in de regio Umbrië, ligt het Lago Trasimeno. Rondom het meer liggen sfeervolle oude plaatsjes zoals Passignano, Castiglione en Magione. De geschiedenis van deze stadjes gaat ver terug en dit is te zien aan de historische stadscentra en oude kerken. Het Lago Trasimeno is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat dit meer zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid in de omgeving van het meer.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Lago Trasimeno te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Het Trasimeense meer is trots op haar mooie eilanden, natuurparken en schilderachtige dorpjes.

Onze vakantiehuizen aan het Lago Trasimeno

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Het Lago Trasimeno is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.
Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring