Vakantiehuis Iseomeer

Één van de kleinste meren van Italië is het Iseomeer. Iseomeer wordt ook wel de onontdekte parel van Noord-Italië genoemd. Het meer zelf kent ook een parel, namelijk het Monte Isola. Dit eiland ligt midden in het meer en overal waar u komt, ziet u het prachtige eiland liggen. Het schilderachtige plaatsje Pechiera Maraglio dat op dit eiland ligt is één van de honderd mooiste Italiaanse dorpen. Het Iseomeer is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat de omgeving zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid rondom het meer.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Iseomeer te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Het meer is trots op haar grootste stad Iseo, het charmante stadje Lovere en het natuurreservaat Le Tobiere.

Onze vakantiehuizen aan het Iseomeer

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. De Amalfikust is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.