• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Emilia Romagna

Emilia-Romagna is misschien wel Italië in het klein. Bij de monding van de Po vindt u een bijzonder natuurgebied, en aan de Adriatische Kust vindt u schitterende stranden. Daartussenin loopt de oude Romeinse weg Via Amelia waarlangs belangrijke historische steden als Bologna, Piacenza en Modena liggen. Ecco Italia kan dan ook in deze regio accommodaties aanbieden die de Italiaanse cultuur, natuur en keuken laten samenkomen.

Ecco Italia probeert zo veel mogelijk vakantiehuizen aan te bieden die aan haar hoge normen voldoen. In Emilia-Romagna is dat makkelijker dan elders. Dit is een van de rijkste regio’s van Italië en ook een van de mooiste. Hier komen bovendien enkele van de meest karakteristieke Italiaanse gerechten vandaan. Daarom kunnen wij in deze regio modern ingerichte vakantiehuizen bieden met ambachtelijke restaurantjes waar u kooklessen kunt volgen.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


De mooiste vakantiehuizen in Emilia Romagna

Glooiende heuvellandschappen. De Adriatische Zee. Via Amelia. Parmaham en Aceto Balsamico. De mozaïeken van Ravenna. Etruskisch erfgoed. Bologna. In Emilio-Romagna vindt u eigenlijk alles wat Italië zo bijzonder maakt. Dankzij Ecco Italia kunt u dat ervaren in prachtige vakantiehuizen die deze schoonheid en diversiteit graag naar voren laten komen.

Ecco Italia stelt altijd hoge eisen aan haar accommodaties. Van vakantiehuizen in Emilia-Romagna verwachten we nog een tandje meer. Dit is een van de rijkste, mooiste regio’s van Italië en wij vinden dat de vakantiehuizen dat wel mogen weerspiegelen. Onze vakantiehuizen in deze regio zijn daarom gastvrij en beschikken altijd over een zwembad, Wi-Fi en een moderne keuken. Ruime tuinen, kooklessen en proeverijen ontbreken meestal ook niet.

Lees meer over een vakantie naar Emilia Romagna

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Emilia Romagna weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!