• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis in De Marken

Voor het echte bruisende Italiaanse leven moet je naar De Marken. Deze regio lijkt op dat van Umbrië en Toscane, maar zonder de grote steden. De steden van De Marken zijn niet zo groot en majestueus als die van Toscane, maar ze zijn minsten zo mooi. De Marken heeft nog een ongerept binnenland en deze regio is daarom perfect voor een rondreis. Ecco Italia biedt daarom vakantiehuizen aan verspreid over de hele regio.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van De Marken te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze regio is trots op haar grotten van Frasassi, Het kasteel van San Leo en de romantische haven van Ancona.


Onze mooiste vakantiehuizen in De Marken

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. De Marken is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere regio.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar De Marken

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in De Marken weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!