• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Comomeer

In het Noorden van Italië ligt het diepste meer van dit land, namelijk het Comomeer. Het Comomeer is vernoemd naar Como, de grootste stad aan het meer. Naast de schilderachtige dorpjes die het Comomeer rijk is, vind je aan de noordkant de hoogste berg in deze streek. De Monte Legnone is 2609 meter hoog en een wandeling naar de top van de berg biedt prachtige panoramische uitzichten over het meer. Het Comomeer is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat dit meer zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid in de hele omgeving van dit meer.
Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Comomeer te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze streek is perfect voor cultuur, natuur en sport liefhebbers.


Onze vakantiehuizen aan het Comomeer

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Het Comomeer is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.
Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar het Comomeer

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen aan het Comomeer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!