Vakantiehuis Comomeer

In het Noorden van Italië ligt het diepste meer van dit land, namelijk het Comomeer. Het Comomeer is vernoemd naar Como, de grootste stad aan het meer. Naast de schilderachtige dorpjes die het Comomeer rijk is, vind je aan de noordkant de hoogste berg in deze streek. De Monte Legnone is 2609 meter hoog en een wandeling naar de top van de berg biedt prachtige panoramische uitzichten over het meer. Het Comomeer is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat dit meer zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid in de hele omgeving van dit meer.
Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Comomeer te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze streek is perfect voor cultuur, natuur en sport liefhebbers.

Onze vakantiehuizen aan het Comomeer

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Het Comomeer is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.
Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring