Vakantiehuis Cinque Terre

Cinque Terre is het rotsachtige kustgebied in het zuiden van Ligurië dat zich uitstrekt van Monterosso al Mare tot aan Riomaggiore. De naam verwijst naar de vijf dorpjes die, aangeplakt tegen de kliffen, de parelstukken van dit gebied zijn. Dankzij Ecco Italia kunt u deze in al hun authenticiteit ervaren. De vijf dorpjes zijn niet altijd makkelijk bereikbaar met de auto, maar onze accommodaties hebben een uitstekende ligging die u in staat stelt om de rotsen te trotseren.

Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso al More liggen allemaal op steile heuvels. Het is hier niet altijd makkelijk om vakantiehuizen op te zetten die voldoen aan de eisen van de moderne vakantieganger. Cinque Terre is echter te bijzonder om het niet te proberen. Bij Ecco Italia kunt u daarom de mooiste vakantiehuizen in deze regio vinden. Het zijn plekken die de unieke ligging van deze regio eren, en tegelijkertijd voorzien zijn van alle moderne gemakken.

De mooiste vakantiehuizen in de Cinque Terre

Cinque Terre heeft een mild mediterraan klimaat. Dat levert warme zomers en prachtige natuur op. De vakantiehuizen die Ecco Italia hier aanbiedt zijn dan ook daar op aangepast. Zo hebben ze een prachtig uitzicht op de kust en de azuurblauwe zee. Daarnaast zijn ze omringd door bijzondere wijngaarden, kleurrijke planten en bloemen en natuurlijk de imposante steile rotsen.

Soms is een pittige klim nodig om Cinque Terre te bereiken. En we begrijpen het wanneer u het eng vindt te verblijven in een vakantiehuis gelegen op een steile rots. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. Onze vakantiehuizen in Cinque Terre zijn daarom veilig, goed bereikbaar en voorzien van uitstekende faciliteiten.