• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Chianti

In het hart van de regio Toscane ligt de streek Chianti. Chianti staat bekend om haar eeuwenoude wijnproductie. De streek bestaat uit glooiende heuvels met wijngaarden, olijfbomen, bossen en prachtige middeleeuwse dorpen. Daarom heeft Ecco Italia accommodaties in de streek.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kent er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven het lokale leven in de Chianti te ontdekken. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze streek is trots op haar prachtige wijngaarden, waar nog steeds de meeste wijn van het hele land wordt geproduceerd.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


Onze mooiste vakantiehuizen in Chianti

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. In Chianti krijgt u daar nog eens de heerlijke wijn, prachtige panoramische uitzichten en Toscaanse gastvrijheid bij. Wilt u dat ook zelf ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden vakantiehuizen in alle uithoeken van deze bijzondere streek.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor de kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar Chianti

Zoek uw vakantie via de kaart


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!