• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Campanië

De naam Campanië zegt wellicht niet zo veel, maar dit is de regio van Napels, Pompeii en de Vesuvius. Dat zijn echter niet de enige hoogtepunten. Denk aan de romantische Amelfikust met droomplekken als Salerno en Sorrento, terwijl ook eilanden Capri en Ischia niet gemist mogen worden. De regio heeft dus voor iedereen wat te bieden, en datzelfde geldt voor de accommodaties die Ecco Italia er aanbiedt.

De vakantiehuizen die Ecco Italia aanbiedt zijn verspreid over de gehele regio. Zo wordt u de mogelijkheid geboden om de lokale cultuur van Campanië in al haar pracht kunt ontdekken.  Authenticiteit staat hierbij centraal. Zeker in de buurt van Napels dragen de vakantiehuizen met trots hun geschiedenis uit, maar zijn tegelijkertijd aangepast aan de wensen van de moderne vakantieganger.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


De mooiste vakantiehuizen in Campanië

Napels is prachtig, maar het is geen goed idee om te sterven nadat u het hebt gezien. Ook de omgeving van deze bijzondere stad heeft immers meer dan genoeg moois te bieden. De perfect gelegen vakantiehuizen van Ecco Italia bieden u deze kans.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt ook over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar Campanië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Campanië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!