• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Calabrië

Calabrië, de zuidelijkste regio van het Italiaanse vasteland, belooft veel zon, prachtige stranden, en heerlijk eten. De accommodaties die Ecco Italia aanbiedt profiteren hier rijkelijk van. Dit is echter bovenal een regio voor avonturiers. Calabrië is droog en ruig, waardoor dit een van de meest ongerepte delen van het land is.

Ecco Italia kiest haar accommodaties uit op basis van een strenge selectie. Daarom hebben wij niet bijzonder veel vakantiehuizen in Calabrië, maar de locaties die wij u aanbieden doen recht aan de authenticiteit van dit bijzondere regio. Tegelijkertijd zijn zij ook voorzien van alle faciliteiten die de moderne vakantieganger nodig heeft.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


De mooiste vakantiehuizen in Calabrië

Van Ecco Italia kunt u modern ingerichte accommodaties verwachten. Wij passen ons echter graag aan de wensen van de klant aan. En wie naar Calabrië gaat zoekt meestal naar rust en ontspanning. De vakantiehuizen die wij hier aanbieden zijn dan ook bovenal geschikt voor de vakantieganger die even helemaal aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen.

U vindt in Calabrië bescheiden vakantiehuizen die vaak gerund worden als kleine familiebedrijven waar landbouw nog altijd een grote rol speelt in het dagelijkse leven. U deelt het landgoed vaak met wat boerderijdieren. Dit platteland wordt gekenmerkt door de schitterende natuur waar het door omgeven is, en de makkelijk bereikbare parelwitte stranden. Krijgt u al zin om dit ongerepte regio te bezoeken? Bekijk dan het Calabrië aanbod op Ecco Italia!

Lees meer over een vakantie naar Calabrië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Calabrië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!