• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Apulië

Vakantie vieren in de regio van trulli, zon, zee en strand? Dat kan in Apulië, dat iedere vakantieganger wat te bieden heeft. Van de parelwitte stranden en azuurblauwe zee tot aan de prachtig uitgestrekte plattelandslandschappen en historische baroksteden, in iedere uithoek van Apulië vindt u wel iets bijzonders. Daarom zijn de accommodaties van Ecco Italia verspreid over de hele regio.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale Apuliaanse cultuur in al haar facetten te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze regio is trots op haar trulli, en veel van deze bijzondere, historische bouwwerken zijn tegenwoordig omgevormd tot vakantiehuizen.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


De mooiste vakantiehuizen in Apulië

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. In Apulië krijgt u daar ook nog eens de warme zon, parelwitte stranden, middeleeuwse baroksteden en Zuid-Italiaanse gastvrijheid bij. Wilt u dat ook zelf ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere regio.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit, en u kunt ook over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi, en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar Apulië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Apulië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!