• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Amalfikust

De beroemde kust van Campanië wordt ook wel de Amalfikust genoemd. De Amalfikust staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en dat heeft deze kust te danken aan haar prachtige stranden, schilderachtige dorpjes en de mooiste uitzichten. Ieder dorpje heeft zijn eigen uitstraling en allen hebben ze bijzondere bezienswaardigheden. De Amalfikust is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat deze kust zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid over de hele regio.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van de Amalfikust te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze regio is trots op haar mooiste stad Positano, de blauwe grotten van Capri en haar hoofdstad Amalfi.


De mooiste vakantiehuizen langs de Amalfikust

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. De Amalfikust is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar de Amalfikust

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen langs de Amalfikust weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!