• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

De reisverzekering van De Europeesche

Personenhulpverlening

U gaat op vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis dan kunt u wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn (+ 31 (0)20 65 15 777). Onze medewerkers kunnen u – in het Nederlands – met medisch advies terzijde staan. Ze kennen bovendien de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in de omgeving van uw vakantieadres. Ook voor hulp bij pech of een ongeval staat de Europeesche Hulplijn voor u klaar.

Bagage

Met deze dekking hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u meeneemt op reis. Uw bagage is meeverzekerd tot een bedrag van € 3.000,-. Voor bagage niet ouder dan 1 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd.

Buitengewone kosten

Moet u door onvoorziene omstandigheden ook onvoorziene kosten maken? Bijvoorbeeld extra reis- of verblijfkosten door een ernstige ziekte? Deze kosten zijn standaard meeverzekerd.

Telecommunicatiekosten

Is er een situatie waarbij u veelvuldig moet overleggen of mailen met de Europeesche Hulplijn? Dan hoeft u zich geen extra zorgen te maken over uw telefoonkosten, want die worden vergoed.

Schade logiesverblijven

Het kan zomaar gebeuren dat er door een ongelukje schade ontstaat aan de hotelkamer of het appartement waarin u verblijft. Gelukkig zijn dergelijke schaden meeverzekerd.

Uitbreidingen

Geneeskundige kosten

Een deel van de geneeskundige kosten in het buitenland is al gedekt door uw zorgverzekering. Maar, in sommige gevallen is die dekking niet voldoende. De kans bestaat namelijk dat de geneeskundige kosten in het buitenland meer dan twee keer hoger kunnen zijn dan in Nederland. Met deze uitbreiding weet u zeker dat de kosten zijn gedekt.

Ongevallen

U moet er natuurlijk niet aan denken dat het gebeurt, maar het risico van een ongeluk kunt u natuurlijk niet helemaal uitsluiten. Mocht een ongeluk leiden tot blijvende invaliditeit, dan volgt er een uitkering. Zo ook bij overlijden.

(Winter)sport

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd, wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie echter geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is deze uitbreiding noodzakelijk. Hij dekt o.a. de kosten als u van een berg gehaald moet worden door de reddingsdiensten en van een eventueel noodzakelijke repatriëring.

Rechtsbijstand

Bij deze uitbreiding worden de kosten die u moet maken voor juridisch advies of begeleiding vergoed. Binnen Europa tegen kostprijs, daarbuiten tot een vast maximum bedrag (€ 5.000,- per gebeurtenis, alleen bij werelddekking).

Geld

Geld is tegen verlies en diefstal verzekerd tot een vast maximum bedrag (€ 500,- per reis per polis).

Hulp & Huur vervoermiddel

Deze dekking geeft recht op hulp in geval van uitval van uw vervoermiddel of de bestuurder. Tevens worden de huurkosten vergoed van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer uw vervoermiddel langer dan 2 dagen uitvalt. Een complete dekking die niet alleen geldt voor personenauto’s, maar ook voor kampeerauto’s, motorfietsen, en scooters. Extra Sportuitrusting Neemt u een kostbare sportuitrusting mee naar uw vakantiebestemming, zoals bijvoorbeeld een dure golfset of een surfplank? Dan kunt u het verzekerde bedrag voor uw bagage uitbreiden met € 2.500,-.

Topdekking

Naast alle hierboven genoemde uitbreidingen kunt u er ook voor kiezen om u op topniveau te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven. Met de Topdekking krijgt u – naast de uitbreidingen van uw keuze – echt de meest complete reisverzekering die u zich kunt wensen. Zo kunt u rekenen op: . Hoger verzekerd bedrag voor uw bagage (€ 5.000,-) . Vergoeding bagage tegen nieuwwaarde tot 2 jaar . Hoger verzekerd bedrag telecommunicatiekosten (€ 150,-) . Hoger verzekerd bedrag schade logiesverblijven (€ 500,-) . Geneeskundige kosten voor huisdieren meeverzekerd (tot € 300,-).

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!