Last minute aanbiedingen Italië

 

Denkt u erover om deze zomer last minute op vakantie te gaan? Denkt u dan zeker ook aan Italië. In de zomer biedt Ecco Italia vele voordelig geprijsde reizen.  En het mooie is, er is meer dan voldoende keus aan fraaie authentieke plekjes. Zoekt u een weekje op een agriturismo bijvoorbeeld in Toscane, Umbrië of De Marken? Wij helpen u graag met het vinden van uw vakantie.

Kies voor een gezinsvakantie in één van de gezellige familieresorts nabij de kust in Toscane of De Marken. Of zoek een romantisch plekje voor 2 weggestopt in de glooiende heuvels van het uitnodigende Italiaanse heuvellandschap? Of kies één van de vele accommodaties nabij steden als Rome, Florence, Pisa & Lucca voor heerlijke dagjes uit gecombineerd mer relaxen en culinair genieten.

Wij tonen hieronder een greep uit onze acties voor de zomervakantie. Regelmatig komen we accommodaties bij! Staat er geen agriturismo, vakantievilla, country resort of familieresort van uw wensen bij? Neemt u dan contact met ons op. Ons aanbod van meivakantie acties wisselt namelijk dagelijks.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring