Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Eerlijke prijs

U betaalt nooit teveel

Wij hanteren een eerlijk prijsbeleid. Dat wil zeggen dat wij één op één de prijzen van de accommodaties hanteren. Hun prijzen zijn onze prijzen. Dat geldt ook voor hun kortingen en services. Komt u op de website van de accommodatie een lagere prijs tegen? Graag horen we dat van u. Dan betaalt u bij ons ook die prijs. En kunnen we eventuele fouten in onze prijslijsten aanpassen.

Het komt ook voor dat een accommodatie een korting heeft gepubliceerd die ze nog aan ons moeten doorgeven of dat vergeten zijn te doen. Niets menselijks is ook de Italianen niet vreemd. Laat het ons weten, wij berekenen aan u uiteraard ook eventuele kortingen door die ons (nog) onbekend zijn.

En komt u bij een andere aanbieder een lagere prijs tegen, laat het ons dan weten. U betaalt dan bij ons de laagste prijs.

U betaalt wellicht minder

Allemaal garanties dat u bij ons nooit teveel betaalt voor uw vakantie. Maar er is meer. Wij weten dat accommodaties een enigszins flexibel prijsbeleid hanteren. Niet allemaal, maar afhankelijk van het moment en het verloop van het seizoen kunnen we eventueel scherper aanbieden. We weten bij welke accommodaties we, afhankelijk van het seizoen en de duur van uw verblijf, een passende korting kunnen aanvragen.

We zijn een sterk en financieel gezond bedrijf. We hebben vanuit de aard van onze activiteiten geen wettelijke verplichting om ons aan te sluiten bij SGR. Wilt u toch die financiële zekerheid, geen enkel probleem. Dat kunnen wij u bieden. Vraagt u bij ons naar de mogelijkheden. We informeren u graag.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!