Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Hoe boekt u voor seizoen 2019 als de prijzen ontbreken

Jaarlijkse prijzencyclus

Het is een jaarlijkse cyclus om alle prijzen voor het nieuwe seizoen te verzamelen en in ons systeem in te voeren. Het duurt altijd even voordat onze partners (de accommodaties) hun prijzen hebben vastgesteld en aan ons hebben doorgegeven. We starten daarmee in september en zijn er tot ver in het najaar erg druk mee.

Geen prijzen bekend en toch boeken. Mail of bel ons!

Als we de prijzen voor het nieuwe seizoen van onze Italiaanse partners nog niet hebben ontvangen, dan kunt u niet online boeken. Uiteraard kunnen we wel de boeking van u aannemen en verzorgen. Stuurt u ons een e-mail met de gewenste accommodatie(s), het gekozen appartement en uw vakantieperiode. Vermeld u uiteraard ook uw telefoonnummer. Dan nemen wij contact met u op en verzorgen wij de boeking. En natuurlijk kunt u ons daarvoor ook bellen!

Prijsindicatie 2019 en mogelijkheid te annuleren

Als de prijzen 2019 nog niet bekend zijn, dan kunnen we u een goede prijsindicatie afgeven. We baseren ons dan op de prijzen van dit seizoen 2018. Mocht u onaangenaam verrast worden door een eventuele prijsverhoging? Geen nood, dan heeft u bij ons altijd de mogelijkheid de boeking te annuleren.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!