• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Toon alle blog berichten

Vroeg boeken; 6 redenen om er snel bij te zijn

De koffers zijn misschien amper uitgepakt. De vakantiewas ligt nog in grote stapels naast de machine. En de foto’s wachten om te worden gedownload van telefoon of camera. Maar met de zon nog voel- en zichtbaar op de huid en alle herinneringen nog vers in het geheugen, is dit juist de ideale tijd om alvast aan de volgende vakantie te denken. U weet nu immers precies wat er zo geweldig was aan deze reis. En ook wat u bij de volgende anders wilt doen. Vroeg boeken, bijvoorbeeld, zodat u meer keuze heeft. Of zo snel mogelijk die gewilde accommodatie reserveren, zodat u dit jaar niet misgrijpt. Wellicht wilt u terug naar dezelfde bestemming en kan u niet wachten om uw favoriete appartement opnieuw vast te leggen. En zo zijn er nog veel meer goede redenen om gebruik te maken van onze vroegboekmogelijkheden.

Residence_Costa_Verde_Natura_topfoto

1. Op tijd voor de populairste bestemmingen

Wie afhankelijk is van de schoolvakantie, weet dat je er snel bij moet zijn om voor de zomer die perfecte, kindvriendelijke accommodatie te regelen. Er zijn immers een heleboel kapers op de kust en de populaire bestemmingen zijn altijd zo weg. Veel mensen denken dat de kerstperiode vroeg genoeg is om te gaan oriënteren. Maar de werkelijkheid is dat de hardlopers tegen die tijd al nagenoeg volgeboekt zijn. Meteen boeken dus, zodat u er volgende zomer gegarandeerd een plekje heeft.

2. Volop keuze in een ruim aanbod

Dat de mooiste bestemmingen altijd het eerste weg zijn, is natuurlijk geen verrassing. En hoewel Ecco Italia een ruim aanbod aan accommodaties heeft, kan het zeker geen kwaad om deze keer vroeg te beginnen met de zoektocht naar het perfecte vakantieverblijf. Wanneer u nu al tijd besteedt aan de zomervakantie van 2020 heeft u een grote kans dat u de accommodatie vindt, die aan uw complete wensenlijstje voldoet. Geen concessies, maar precies de regio die u voor ogen had, in de periode die u het beste uitkomt en in het mooiste appartement met de beste faciliteiten.

3. Geen stress dankzij langere voorbereidingstijd

Heeft u eindelijk het ideale appartement gevonden, blijken alle vluchten te zijn volgeboekt. Kunt u niet weg omdat uw collega wél ruim van tevoren die vakantiedagen heeft vastgelegd. Of kunt u uw huisdier niet meer kwijt in het pension. Op het laatste moment uw zomervakantie boeken, levert veel stress op en leidt vrijwel altijd tot teleurstellingen. Toch zijn deze situaties makkelijk te voorkomen als u zichzelf een langere voorbereidingstijd gunt. U kunt zich goed inlezen over de verschillende regio’s, rustig rondkijken naar de beschikbare accommodaties en daarna alle praktische zaken met betrekking tot vervoer, werk en het thuisfront regelen.

Casa Livietta

4. Wel alvast vroeg boeken, maar nog niet aanbetalen

Vroeg boeken, betekent niet dat u al ver van tevoren de gehele factuur moet betalen. Nadat wij uw reservering voor de zomer hebben bevestigd, ontvangt u van ons pas na 1 december 2019 een factuur voor de aanbetaling. De volledige reissom hoeft echter pas 3 weken voor vertrek voldaan te worden. Alle tijd dus om nog even door te sparen, terwijl u nu al uw favoriete accommodatie vast kunt leggen.

5. Kosteloos annuleren tot 1 december 2019

Het kan natuurlijk voorkomen dat u nu uw zomervakantie van volgend jaar boekt en er in de komende maanden achter komt, dat u toch liever een andere regio bezoekt. Of dat u in plaats van een 4-persoons appartement een 8-persoons huis nodig heeft. Omdat u besloten heeft met uw beste vrienden op vakantie te gaan. Geen probleem. Vroegboekingen kunt u bij Ecco Italia tot 1 december 2019 kosteloos annuleren.

6. Vroegboekgeschenk om in de stemming te komen

Vroeg boeken betekent dat u nóg langer de tijd heeft om u op uw vakantie te verheugen. Daarom krijgt u van Ecco Italia een fles heerlijke Limoncello om alvast in de stemming te komen. Deze vroegboekactie geldt voor alle boekingen, die zijn gedaan tussen 1 augustus en 1 december 2019 voor een verblijf in de periode van 4 juli tot 30 augustus 2020. U ontvangt uw geschenk na 1 december 2019 als uw boeking definitief is geworden.

Interesse in onze vroegboekactie? Klik hier!


Laat een reactie achter

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!