Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bed and breakfast Toscane

Bent u op zoek naar een sfeervol bed and breakfast in de prachtige omgeving van Toscane? Ecco Italia heeft ruim twintig bed and breakfast verblijven in Toscane. We bieden zo wel individuele als groepsarrangementen aan welke we graag aanpassen op uw wensen. Ecco Italia hecht veel waarde aan persoonlijk contact, we focussen ons namelijk op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dit geldt onder andere voor onze bed and breakfast verblijven in Toscane, maar ook voor al onze ander accommodaties. Omdat wij weten dat meerdere partijen dit beweren, vragen we onze gasten altijd een recensie achter te laten. Kijk onder recensies hoe onze gasten een bed and breakfast in Toscane hebben ervaren.

Een bed and breakfast in Toscane met Ecco Italia

Ecco Italia staat voor sfeervolle authentieke vakanties in comfortabele en luxueuze accommodaties. We proberen vakanties aan te bieden waarbij u ook wat meekrijgt van het land Italië, maar ook de omgeving waar u zich bevindt. Ten eerste bieden we op bed and breakfast met op maat arrangementen en daarnaast nemen onze gastvrouwen en gastheren u graag mee naar de mooie plekken in de regio. U boekt dus niet alleen een bed and breakfast bij Ecco Italia, maar we zijn er ook ter plaatse, mocht u daar behoefte aan hebben. Dus, heeft u speciale wensen of vragen over een bed and breakfast in Toscane? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Meer dan alleen bed and breakfast in Toscane

Ecco Italia probeert tevens een totaalpakket te bieden, zodat alles in een keer kan regelen. Wanneer u in bed and breakfast verblijft, dan is het handig dat u ook over een auto beschikt, daarom is het ook mogelijk om een auto te huren via Ecco Italia. Verder, bieden we ook de mogelijkheid om een reis en/of reisverzekering af te sluiten, wanneer u hier niet over beschikt. Zo kunt u geheel verzorgd af reizen naar uw bed and breakfast in Toscane.

Aanbevolen B&B’s

Last Minute!
Actie!

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!