• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Bed and breakfast Italië

Wilt u Italië verkennen en ontdekken door te verblijven in B&B? Ecco Italia biedt B&B in bijna alle regio’s van Italië. Italië heeft de mooiste B&B op unieke locaties omgeven door een prachtige omgeving. U heeft de mogelijkheid om kamers te boeken tot wel 14 personen, ideaal voor groepsvakanties. Op onze website van een overzicht van alle B&B in Italië, inclusief foto’s, prijsoverzichten, faciliteiten en alles wat u moeten weten over de desbetreffende omgeving. B&B’s in Italië zijn misschien wel de perfecte manier om Italië te ontdekken.

Wat zijn B&B in Italië?

Een B&B staat voor Bed and Breakfast. In Nederland wordt dit ook wel verblijf op basis van logies genoemd. B&B’s worden gekenmerkt door een klein aantal kamers wat verbonden zit aan het huis van de bewoners. In Italië worden B&B vaak gecombineerd met het produceren van wijnen, olijfolie, kaas of andere producten. Dit wordt ook wel een agriturismo genoemd. Een verblijft in een kamer op boerderij en krijgt zoals de naam doet vermoeden ontbijt erbij. Doordat B&B in Italië vaak ook producten produceren hebt u de mogelijkheid dingen te proeven en uitleg te krijgen. Op deze manier leert u de Italiaanse cultuur echt kennen en wellicht leert u wat over de tradities in Italië. Daarom zijn B&B in Italië een perfecte manier om het land te leren kennen en daarbij ook nog eens zeer sfeervol en leuk.

Niet zomaar B&B in Italië

Daarbij biedt Ecco Italia niet allerlei B&B in Italië aan. Onze B&B in Italië worden allemaal bezocht en zorgvuldig beoordeeld op verschillende criteria. Wij hechten grote waarde van de sfeer van onze B&B in Italië en of ze authentiek zijn. Hier bedoelen we mee dat alle onze B&B in Italië de sfeer en de geschiedenis van de omgeving moeten uitstralen. Hierdoor beleeft u uw vakantie, naar onzes inziens, nog intenser. Daarbij worden onze B&B in Italië beoordeeld op faciliteiten en comfort. We willen dat u van alle gemakken bent voorzien en een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat. Bekijk al onze B&B in Italië onder accommodaties.

Bed & breakfast Calabrië
Bed & breakfast De Marken
Bed & breakfast Emilia-Romagna
Bed & breakfast Lazio
Bed & breakfast Ligurië
Bed & breakfast Lombardije
Bed & breakfast Piëmonte
Bed & breakfast Veneto
Bed & breakfast Umbrië
Bed & breakfast Toscane

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!