Agriturismo Amalfikust

De Amalfikust is een gebied in het zuiden van Italië.  De Amalfikust maakt deel uit van de provincie Campanië. Dankzij de prachtige natuur en de culturele geschiedenis wordt de Amalfikust beschouwd als één van de mooiste kustgebieden van de wereld. Het is niet voor niets dat deze kust op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast de prachtige dorpjes heeft de Amalfikust nog meer bijzonder bezienswaardigheden. Dit gebied kent meerdere tuinen die volstaan met wonderschone bloemen en planten. Vanuit deze tuinen kan je genieten van een adembenemend mooi uitzicht over de Amalfikust. Maak kennis met de diversiteit van de Amalfikust in een van de diverse agriturismo’s die in dit gebied te vinden zijn. Vanaf uw agriturismo heeft u meestal een prachtig uitzicht over de schitterende omgeving. Ontdek het prachtige landschap vanaf uw agriturismo, breng een bezoek aan de havenstad Napels of geniet van de heerlijke zon aan de Amalfikust.

De mooiste agriturismo’s langs de Amalfikust!

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar de Amalfikust? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring