Villa Portole Due

Toscane, Arezzo
Last minute

Panoramisch gelegen villa met privé zwembad en kinderspeelplaats, ideaal voor een gezin met twee kinderen.

Villa privé zwembad, 4 personen, 2 slaapkamers
Villa privé zwembad
Authentiek
Landelijk
Beschrijving

Villa Portole Due

Villa Portole Due is een leuke stenen villa met privé zwembad, gelegen op een panoramische locatie in de heuvels rond het prachtige middeleeuwse stadje Cortona.

De villa is comfortabel ingericht in rustieke stijl. Een secundaire weg verbindt de kleine dorpen op de heuvels rondom Cortona. Het dorpje Portole, op ongeveer 500 meter afstand gelegen, heeft een levensmiddelenwinkel en een restaurant.

Het mooie meer van Trasimeno vindt u op ongeveer 20 kilometer afstand en Arezzo ligt op ongeveer 35 kilometer afstand.

Voorzieningen
Oven
Panoramisch uitzicht
Patioterras
Pergola terras
Privé zwembad
Satelliet TV
Speeltuin
Stereo Hifi
Terras
Tuinterras
Vaatwasser
Vrijstaande Woning
Wasmachine
Wifi
Terras
Tuinterras
Vaatwasser
Vrijstaande Woning
Wasmachine
Wifi
Airco alle slaapkamers
Airco woongedeelte
Barbecue
Broodtoaster
Buitendouche
Diepvriezer
Fornuis op gas
Fruitpers
Horren
Huishoudelijke hulp
Internet
Koelkast
Koffiezetapparaat
Airco alle slaapkamers
Airco woongedeelte
Barbecue
Broodtoaster
Buitendouche
Diepvriezer
Fornuis op gas
Fruitpers
Horren
Huishoudelijke hulp
Internet
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven
Panoramisch uitzicht
Patioterras
Pergola terras
Privé zwembad
Satelliet TV
Speeltuin
Stereo Hifi
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
Airconditioning
Babybedje Vooraf te reserveren.
Bed-, bad- en keukenlinnen
Eindschoonmaak
GWE
Verwarming
Wifi - Internet
Borgsom € 150,00 contant te voldoen bij aankomst.
Toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n. ter plaatse te voldoen.
Servicekosten€ 10,00Per dag. Gebruik airconditioning, verwarming, eindschoonmaak, linnen en GWE.
Schoonmaak€ 10,00Per uur.
Over de locatie

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Specialiteiten

Zwembad en speelplaats

In de tuin vindt u een omheind zwembad van 8 bij 4 meter met een maximale diepte van 1,40 meter, dat geopend is van eind april tot eind oktober. Bovendien is er een gemeubileerd terras met een barbecue en een kinderspeelplaats.

Hulp in de huishouding

Hulp in de huishouding is beschikbaar op aanvraag voor een bedrag van € 10,-- per uur (ter plaatse te betalen).

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
1 optie niet beschikbaar in je periode of voldoet niet aan je ingevoerde kenmerken
Reviews
0 reviews