• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Urbino Resort

De Marken, Urbino 12 appartementen en 19 kamers

weather Urbino 9 C°
(0 reviews )
[ssba]

Op de locatie

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Restaurant
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Sport
 • Mindervaliden
 • Wifi in alle appartementen
 • Manege / paardrijden
 • Wellness

In de omgeving

 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Urbino Resort

Slechts een paar kilometer van Urbino verwijderd, ligt in het hart van de Montefeltro regio, het unieke Urbino Resort. Urbino Resort is er volledig op gericht haar gasten te ontvangen in de geest van de geschiedenis en aloude tradities van De Marken. Het ligt in de Badia Oase, een prachtig natuurgebied. Het kleine boeren dorpje gelegen op het land van de boerderij van San Giacomo, is nu verbouwd tot een prachtige vakantie locatie in De Marken. De restauratie is geheel in evenwicht met de natuur en omgeving verlopen. Zo zijn natuurlijke materialen gebruikt en gaat men zuinig met energie om.

U kunt bij Urbino Resort heerlijk eten in het eigen restaurant of ontspannen bij het mooie zwembad onder de majestueuze kersenboom. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk zich te laten verwennen in het wellness center waar u vele behandelingen kunt krijgen.

De kamers en appartementen zijn verdeeld over vijf prachtige gebouwen op het landgoed. Er zijn kamers, suites/appartementen. Ze zijn allen mooi en met veel zorg ingericht en passen in de stijl van de mooie ongerepte natuur. Zo is er gebruik gemaakt van materialen als terracotta stenen vloeren, linnen en katoen. En elke kamer is enig in haar soort.

Ook de omgeving, de Badia Oase, waar u zich bevindt is een oase wat betreft flora en fauna. Ook in de winter is het een prachtige plek waar u vele soorten vogels kunt zien. Met recht kan gezegd worden dat Urbino Resort absoluut uniek en aanbevelenswaardig is!

Indeling Urbino Resort

Verschillende gebouwen

De 31 kamers, suites/appartementen zijn verdeeld over de zes gebouwen die ieder hun eigen stijl, sfeer en aankleding hebben en elk gewijd zijn aan verschillende aspecten van de natuur: Flowers, Forgotten Fruits, Precious Tastes, The Aromatics en The Stables.

Verschillende stijlen

In het gebouw Flowers zijn de accommodaties aangekleed in de Engelse Country stijl. Aromatics is koloniaal ingericht, The Stables eenvoudig, en oude materialen zijn in de aankleding hergebruikt.
In elk appartement of kamer is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals puur katoen, zijde en linnen. Elke kamer is aangekleed in een eigen stijl en verschilt van de anderen. Zo is elke kamer met recht uniek te noemen.

Appartementen, kamers en suites

De accommodatie beschikt over kamers, suite/appartementen. De appartementen beschikken over een volledig verzorgde keuken en kunnen ook als suite worden gehuurd. Het ontbijt is bij de prijzen inbegrepen. Tevens is het mogelijk om halfpension of volpension bij te boeken.

Specialiteiten

Restaurant

Urbino Resort heeft een eigen restaurant waar u dagelijks kunt genieten tijden de lunch en het diner vanaf 19.30. Op maandag helaas niet, dan heeft de kok een vrije dag.

Prachtige Wellness

Het wellness center biedt vele benadelingen op verzoek tegen betaling. Het is een echte oase met Turkse stoombaden, Kneip therapie, massages en andere heerlijke behandelingen zoals Reiki, of u kunt meedoen aan een Yoga of Pilates les. Informeert u bij interesse vooraf bij ons naar de mogelijkheden en prijzen of tijdens uw verblijf bij de receptie.

Sightseeing

Urbino Resort is ook een mooie uitvalsbasis om de regio te verkennen. Het ligt op vijftien minuten afstand van de stad Urbino. Binnen een uur zit u in Rimini en na anderhalf in de studentenstad Bologna. U kunt zowel vliegen op het vliegveld van Ancona als van Rimini. Verder kunt u deelnemen aan een begeleide tour naar de stad Urbino of een tocht naar de Badia Oase, het natuurgebied waarin het resort ligt, vissen, vogels kijken of paddenstoelen plukken. Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Ascoli Piceno

Werkelijk betoverend is de stad Ascoli Piceno. Aan de Piazza del Popolo, die geheel geplaveid is met travertijn ligt het prachtige Palazzo del Popolo dat stamt uit de dertiende eeuw, het kijkt uit op een standbeeld van een paus en herbergt een prachtig Renaissancistische binnenplaats. Ook Piazza Arringo is een plein met zeer veel mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Hoewel de stad met 60.000 inwoners een redelijk grote stad is, kunt u in een dag het historische centrum te voet leren kennen.

Urbino

Het hart van de stad, de Piazza della Repubblica is het centrum van een stad die eeuwen lang het cultureel middelpunt is geweest. Urbino dankt zijn ontwikkeling aan de hertog van Montefeltro ,die regeerde in de 15e eeuw, die naast rijk ook een grote kunstliefhebber was. Het Palazzo Ducale wat in zijn opdracht gebouwd werd, illustreert de artistieke en intellectuele idealen van de Renaissance en er werd een beroep gedaan op alle beroemde kunstenaars en architecten uit die tijd. De façade met de verschillende boven elkaar liggende loggia's deed lang dienst als monumentale ingang van de stad. Ook zeer mooi zijn de neolkassieke Duomo uit 1789, het 15 de eeuwse Fortezza dell'Albornoz, het belangrijkste overblijfsel van de verdedigingswerken. Natuurlijk kunt u een bezoekje brengen aan het Casa Natale di Rafaello, het geboortehuis van de beroemde schilder Rafael.

Parco Conero

Langs de Adriatische kust liggen lange zandstranden. Het leukste stukje kust ligt bij het rotsachtige schiereiland Conero. De hoge kliffen vormen een natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Bovendien zorgen de pijnbossen voor een aangename verkoeling en de lage mediterrane begroeiing verspreid een heerlijke geur. In schilderachtige badplaatsjes als Portonuovo, Sirolo en Numana vermaken vooral Italianen zich. Het natuurreservaat biedt zeer veel mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers door de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!