• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Residence La Collina

Lago di Como, Lombardije, Domaso 15 appartementen

weather Domaso 18 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Mindervaliden
 • Vaatwasser in alle appartementen
 • Weekverblijf HS niet verplicht
 • Tafeltennis
 • Wifi in alle appartementen
 • Za-za niet verplicht HS
 • Kinderbad
 • Wifi bij zwembad
 • Tafelvoetbal

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Aan een Italiaans meer

Beschrijving

Residence La Collina

Residence La Collina ligt in het dorpje Vercana. Het is een schilderachtig dorpje aan de west kant van het Lago di Como. Het dorpje ligt op 3 kilometer afstand van het meer. Vercana heeft een adembenemend uitzicht over het zuiden van het meer  en op de bergen. Dit geeft het stadje een charmant uiterlijk. 

Residence La Collina heeft een grote tuin en zwembad, met een prachtig uitzicht over het meer en de bergen. Residence La Collina heeft  verschillende locaties met appartementen van verschillende grootte en samenstelling. Vanuit deze appartementen heeft u alitijd, soms gedeeltelijk, maar altijd zeer fraai uitzicht over het Lago di Como.

Plattegrond van Residence La Collina

Klik hier voor een overzichtsplattegrond van Residence La Colina.

Residence La Collinetta, ook onderdeel van Residence La Collina

Op Residence La Collinetta, is enkele jaren later ook Residence La Collinetta gerealiseerd. Het is het op het terrein van Residence La Collina laagst gelegen gebouw. Dit witte gebouw omvat 3 moderne appartemten, elk met eigen terras en volledig vrij uitizcht over het Lago di Como. Het beschikt over een eigen zwembad.

Interesse? Klik hier voor meer informatie over deze 3 appartementen van Residence La Collinetta.

De indeling van Residence La Collina

De appartementen zijn allemaal volledig ingericht en beschikken over: verwarming, satelliet tv, internet connectie (via de kabel) lakens, handdoeken en een gemeubileerd balkon.  Er is voor alle gasten een gemeenschappelijke wasruimte aanwezig. Hier bevinden zich een wasmachine en droger. Het is ook mogelijk om uw sportuitrusting onder te brengen.

De appartementen van Residence La Collina zijn verdeeld over twee aparte gebouwen:

 • Gebouw La Collina, het bovenaan gelegen rode gebouw, met vrij uitzicht over Lago di Como. Beschikt over 9 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Drie appartementen op de begane grond, 2 op de eerste verdieping, drie op de tweede verdieping, waarvan er twee te kenmerken zijn als een zolderappartement en een zolderappartement op de derde verdieping.
 • Gebouw La Collina degli Ulivi, het doorander gelegen gele gebouw, met gedeeltelijk uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over 6 appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Twee appartementen op de begane grond, 3 appartementen op de eerste verdieping, waarvan er twee te kenmerken zijn als zolderappartement, en een zolderappartement op de tweede verdieping.

Mindervaliden

Het appartement Pera is geschikt voor mindervaliden.

Vaatwasser

Alle appartementen beschikken over een vaatwasser.

Gebouw La Collina (het hoog gelegen rode gebouw)

Arancia (8+2; 1ste; 110 m2)

Arancia, het grootste appartement van Residence La Collina. Het appartement heeft een balkonterras van 16 m2 met fraai en vrij uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met 2-persoonssofabed, een kookgedeelte, vier 2-persoonsslaapkamer, waarvan twee met enkele bedden en drie badkamers, waarvan twee met douche en één met bad.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Arancia.

Mela (5+2; BG; 57 m2)

Mela heeft een privé tuin van 20 m2 met gedeeltelijk uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met 2-persoonssofabed, een keuken, een slaapkamer met drie enkele bedden, een ouderslaapkamer een badkamer met een douche.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Mela.

Pera (4+2; BG; 52m2)

Pera ligt evenals Mela op de begane grond en heeft een tuin van maar liefst 70 m2 met gedeeltelijk uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met 2-persoonssofabed, een keuken, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met twee enkele bedden en een badkamer met douche. Pera is geschikt voor mindervaliden.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Pera.

Limone (4+2; 1ste; 45m2)

Limone heeft een balkonterras van 10 m2 met geweldig uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met 2-persoonssofabed, een kookgedeelte, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan één met twee enkele bedden en een badkamer met douche.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Limone.

Nocciola en Castagna (4+2; 2de; 43 m2)

Nocciola en Castagna zijn 2 identieke appartementen. Beide beschikken over een balkonterras van 10 m2 met adembenemend uitzicht over Lago di Como. Ze beschikken over een woonkamer met kookgedeelte, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan één met enkele bedden en een badkamer met bad.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Nocciola.
 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Castagna.

Mirtillo (4+0; BG; 40 m2)

Mirtillo heeft een privé tuin van 25 m2 met gedeeltelijk uitzicht over Lago di Como. Het appartement beschikt over een woonkamer met kookgedeelte, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met enkele bedden en een badkamer met douche.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Mirtillo.

Mandorla (4+0; 2de; 50 m2

Mandorla heeft een balkonterras van 15 m2 groot met een geweldig uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met kookgedeelte, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met enkele bedden en een badkamer met douche.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Mandorla.

Fragola (5+0; 3de; 50 m2)

Fragola is een zolderappartement en heeft een balkonterras van 16 m2 groot met een fantastisch uitzicht over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met kookgedeelte, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met enkele bedden, een badkamer met douche en toilet en een apart toilet met bidet.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Fragola.

Gebouw La Collina degli Ulivi (het lager gelegen gele gebouw)

Maurino (7+2; BG; 84 m2)

Maurino bevindt zich op de begane grond en geeft uitzicht op Lago di Como. Het appartement beschikt over terrastuin van 40 m2. Het beschikt over een woonkamer met kookgedeelte, een bank en een bedbank geschikt voor 2 personen. Dit appartement heeft een 3-persoonsslaapkamer met een 2-persoonsbed en één enkel bed. Daarnaast zijn er nog twee 2-persoonsslaapkamers, elk met enkele bedden aanwezig, twee badkamers waarvan een met bad en een met douche.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Maurino.

Leccino (7+2; BG; 84 m2)

Leccino bevindt zich op de begane grond en geeft uitzicht op Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met kookgedeelte met bank en bedbank voor 2 personen, een 3-persoonsslaapkamer met een 2-persoonsbed en één enkel bed. Tevens beschikt het appartement over twee 2-persoonsslaapkamers met elk twee enkele bedden, twee badkamers waarvan een met bad en een met douche. Tot slot heeft het de beschikking over een terras van 40 m2.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Leccino.

Coratina (6+0; 1ste; 61 m2)

Coratina ligt op de eerste verdieping met fraai uitzicht over Lago di Como vanaf balkonterras van 19 m2 groot. Het beschikt over een woonkamer met kookgedeelte, een 2-persoonsslaapkamer, twee 2-persoons slaapkamers met enkele bedden, een badkamer met douche en een badkamer met bad.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Coratina.

Carolea en Frantoio (4+2; 1ste; 44 m2)

Carolea en Frantoio bevinden zich op de eerste verdieping en hebben beide schitterend uitzicht op het Logo di Como. De appartementen zijn 44 m2 groot en hebben een balkonterras van 10 m2 groot. Ze beschikken over een woonkamer met kookgedeelte en sofabed geschikt voor 2 personen, twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met twee enkele bedden en een badkamer met douche. Carolea beschikt over een badkamer met bad.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Carolea.
 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Frantoio.

Bosana (2+2; 2de; 60 m2)

Bosana is een grote zolderverdieping. Vanaf het balkonterras van 19 m2 kijkt het weids uit over Lago di Como. Het beschikt over een woonkamer met 2-persoonssofabed, een kookgedeelte, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met jacuzzi.

 • Klik hier voor de plattegrond van het appartement Bosana.

Specialiteiten

Zwembad

Het zwembad van La Collina kijkt uit over het Comomeer. Het is 12 x 8 meter groot. Ook heeft het een kinderzwembad van 5 x 2,5 meter, waar u uw kinderen kunt laten spelen. Op de ligbedden naast het zwembad kunt u heerlijk van de zon en het prachtige uitzicht genieten.

BBQ en speeltuin

Aanwezig op het terrein van Residence La Collina zijn een BBQ plek en voor de kleintjes een kinderspeelplaats.

Lago di Como

Lago di Como is adembenemend mooi. Het is een perfecte plek om water sport uit te oefenen, zoals zeilen en windsurfen.

De bergen

Wandelen in de bergen is hier zeker een aanrader. Het is een heerlijke manier om van de omgeving te genieten. U kunt ook een mountainbike huren voor meer avontuur.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!