• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Gewild! Zeer in trek bij families!
Weather data is NOT cached!

Residence Borgo al Cerro

Toscane, Casole d’Elsa 19 appartementen

(2 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Restaurant
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Sportveld
 • Tafeltennis
 • Wifi in alle appartementen
 • Laadpaal elektrische auto
 • Wellness
 • Vaatwasser in deel appartementen
 • Airco in deel appartementen
 • Tafelvoetbal

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Wellness/thermaal bad < 10 km

Beschrijving

Residence Borgo al Cerro

Residence Borgo al Cerro is van oorsprong een authentiek Italiaanse boerderij, die is gerenoveerd tot een zeer verzorgd vakantieverblijf.
Bij de renovatie van de boerderij zijn de authentieke Toscaanse elementen in tact gebleven.

De locatie beschikt in totaal over 15 appartementen, variërend in grootte. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en zijn ingericht met traditionele elementen, zoals terracotta vloeren en houten balkenplafonds. Elk appartement heeft een eigen tuintje met meubilair om lekker buiten te kunnen zitten.

Residence Borgo al Cerro is voorzien van veel groen en gedurende de zomermaanden groeien er overal op de locatie veel bloemensoorten, wat zorgt voor een schitterend kleurrijk gezicht. Het zwembad heeft een afmeting van 20×10 meter. Hier kunt u op de warme zomerdagen verkoeling zoeken in het water of langs het zwembad op een ligbed relaxen. Vanaf Residence Borgo al Cerro heeft u een mooi uitzicht over het omliggende landschap.

Gasten van Residence Borgo al Cerro kunnen genieten van een heerlijk diner in het restaurant van de naastgelegen accommodatie, Antica Fonte Resort. Residence Borgo al Cerro is een ideale accommodatie om gedurende uw vakantie op te vertoeven. Ook steden als Siena, Florence, Arezzo en Montepulciano bereikt u op ongeveer een uur rijden.

Plattegronden van Residence Borgo al Cerro

Indeling Residence Borgo al Cerro

Residence Borgo al Cerro beschikt over verschillende appartementen, variërend in grootte. Alle appartementen zijn simpel, maar comfortabel ingericht. In alle appartementen zijn authentieke Toscaanse elementen te vinden, zoals de terracotta vloeren en houten balkenplafonds.

Vaatwasser

Met uitzondering van  Casole D'Elsa en Certaldo, beschikken alle appartementen over een vaatwasser.

Airconditioning

De appartementen Montalcino, Cortona, Pienza, Montepulciano (geschakeld appartement), Chianti, Fiesole, Pisa, Siena, Lucca, San Gimignano, Arezzo, Colle di Val D'elsa, Casolare d'Elsa en Certaldo beschikken over airconditioning in het gehele appartement. In het appartement Florence heeft één slaapkamer airconditioning.

Montalcino (10+0; BG/1ste; 120 m2)

Appartement Montalcino is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en is in totaal geschikt voor maximaal 10 personen. Op de begane grond vindt u de keuken met eetgedeelte. Ook zijn er op de begane grond twee 2-persoonsslaapkamers met eigen badkamer met douche. Op de eerste verdieping vindt u nog drie 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche. Buiten heeft u een privé tuin, met meubilair.

Montepulciano (8+2; BG/1ste; 96 m2)

Appartement Montepulciano is een combinatie van de appartementen Pienza en Cortona. Het appartement biedt in totaal plaats aan maximaal 10 personen en de kamers zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. In totaal beschikt appartement Montepulciano over twee keukens, twee 2-persoonsslaapkamers met een 2-persoonsbed, twee 2-persoonsslaapkamers met twee losse bedden en drie badkamers met ieder een douche. Buiten kunt u gebruik maken van twee terrassen.

Pisa (5+2; BG; 70 m2)

Appartement Pisa is gelegen op de begane grond en kijkt uit over het zwembad. U bereikt het appartement via de tuin. Het appartement beschikt over een woonkamer, met eetgedeelte en een 2-persoons sofabed. Tevens is er een badkamer met douche aanwezig en zijn er twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan er een is ingericht met twee losse bedden. In een van de slaapkamers kan een extra bed bijgeplaatst worden. Buiten heeft het appartement een tuin met meubilair.

Monteriggioni (5+2; BG; 76 m2)

Monteriggioni is gelegen op de begane grond. Enkele stenen traptreden leiden u naar de ingang van het appartement. U komt het appartement binnen in de woonkamer, waar zich tevens een 2-persoons sofabed en een keuken bevinden. Verder zijn er in het appartement twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een is ingericht met twee losse bedden. In het appartement zijn twee badkamers aanwezig, beiden beschikkend over een douche. Buiten heeft het appartement een privé tuintje met meubilair.

Siena (4+2; BG/1ste; 86 m2)

Appartement Siena is gebouwd over twee verdiepingen, de begane grond en eerste verdieping. Vanuit de tuin bereikt u de begane grond van het appartement. U komt binnen in de ruime woonkamer, met 2-persoons sofabed en een keuken. Op de eerste verdieping vindt u een badkamer met douche en twee 2-persoonsslaapkamers. Vanuit dit appartement kijkt u uit over het zwembad. Buiten heeft het appartement een tuin met meubilair.

Massa Marritima (4+1; BG; 60 m2)

Appartement Massa Marritima is gelegen op de begane grond. Via drie kleine stenen traptreden bereikt u de ingang van het appartement. U komt het appartement binnen in de woonkamer met keuken, sofabed en een eetgedeelte. Verder zijn er twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met twee losse bedden. Verder is er een badkamer met douche en nog een apart toilet aanwezig in het appartement. Buiten kunt u gebruik maken van het privé tuintje met meubilair.

San Gimignano (4+2; BG/1ste; 61 m2)

Appartement San Gimignano is gelegen op de begane grond en eerste verdieping. U komt het appartement binnen op de begane grond, in de woonkamer met 2-persoons sofabed, keuken en een aparte slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping vindt u een tweede badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer. Buiten heeft u een privé tuin met meubilair.

Lucca (4+2; BG; 60 m2)

Appartement Lucca bereikt u via drie stenen traptreden. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed. Verder beschikt het appartement over twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een is ingericht met twee losse bedden. In het appartement zijn twee badkamers aanwezig, beschikkend over een douche. Buiten het appartement heeft u een ruime privé tuin, met meubilair.

Cortona (4+2; BG; 50 m2)

Appartement Cortona is gelegen op de begane grond. U bereikt het appartement via uw eigen, zeer ruime, tuin. U komt het appartement binnen in de woonkamer met eethoek en 2-persoons sofabed. Verder zijn er twee aparte 2-persoonsslaapkamers, waarvan een is ingericht met twee losse bedden. Ook zijn er twee badkamers met douche aanwezig in het appartement. Appartement Cortona kan worden samengevoegd met appartement Pienza tot appartement Montepulciano.

Arezzo (4+2; 1ste; 62 m2)

Appartement Arezzo is gelegen op de eerste verdieping. Buiten het appartement heeft u op de begane grond een eigen zitje in de tuin. Dit gedeelte is voor u gereserveerd. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofabed, keuken en eethoek. Verder zijn er twee aparte 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche.

Chianti (4+2; 2de; 73 m2)

Appartement Chianti is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, met 2-persoons sofabed, eetgedeelte, kitchenette en een toilet. Verder zijn er twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan er een is ingericht met twee losse bedden. Ook is er in het appartement een badkamer met douche aanwezig. Vanuit het appartement heeft u een schitterend uitzicht over de omliggende omgeving. Op de begane grond heeft u een eigen zitje.

Volterra (4+0; 1ste; 60 m2)

Appartement Volterra is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken en zit- en eethoek. Verder zijn er in het appartement twee 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche aanwezig. Buiten kunt u gebruik maken van een zitje op de begane grond.

Pienza (4+0; 1ste; 46 m2)

Appartement Pienza is gelegen op de eerste verdieping. De ingang van dit appartement bevindt zich op de begane grond, in de tuin van het appartement. U bereikt de woonkamer van het appartement via een interne trap. Het appartement heeft een woonkamer met keuken, zit- en eethoek en er is een badkamer met douche. Verder zijn er twee aparte 2-persoonsslaapkamers, waarvan een is ingericht met twee losse bedden. Op de begane grond heeft u een privé tuin met meubilair. Appartement Pienza kan worden samengevoegd met appartement Cortona tot appartement Montepulciano.

Colle di Val D'Elsa (4+0; BG; 60 m2)

Appartement Colle di Val D'Elsa is een 1-kamerappartement, geschikt voor maximaal 4 personen. Aan de ene zijde van het appartement bevindt zich de keuken met zit- en eethoek. Aan de andere zijde van het appartement is het slaapgedeelte gelegen. In het slaapgedeelte vindt u een 2-persoonsbed en twee enkele bedden. Buiten kunt u gebruik maken van uw privé tuin met meubilair.

Firenze (3+2; BG/1ste; 86 m2)

Appartement Firenze is gebouwd over twee verdiepingen, de begane grond en eerste verdieping. In de woonkamer vindt u de keuken, met eetgedeelte en een 2-persoons sofabed. Ook is er op de begane grond een badkamer met douche aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich een 2-persoonsslaapkamer en een 1-persoonsslaapkamer. Ook is er op deze verdieping een tweede badkamer met douche aanwezig. Vanaf dit appartement kijkt u uit over het zwembad. Buiten heeft u een eigen terras.

Crete Sensi (3+2; 1ste; 70 m2)

Appartement Crete Sensi is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken, zit- en eethoek en een toilet. Verder zijn er twee slaapkamers, waarvan er een is ingericht met een 2-persoonsbed en de ander met een 1-persoonsbed. Verder is er nog een aparte badkamer met douche. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen zitje op de begane grond.

Fiesole (3+2; 1ste; 63 m2)

Appartement Fiesole is gelegen op de begane grond. U bereikt de ingang van de trap vanuit de tuin van het appartement. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met 2-persoons sofabed, keuken en een eetgedeelte. Verder is er een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. Ook zijn er twee badkamers met douche. Buiten heeft u een eigen gemeubileerde tuin.

Casole D'Elsa (3+0; BG; 35 m2)

Appartement Casole D'Elsa is gelegen op de begane grond. Het appartement bestaat uit een woonkamer met keuken en 1-persoonsbed. Ook is er een aparte 2-persoonsslaapkamers en een badkamer met douche. Buiten heeft u een eigen patio met meubilair.

Certaldo (2+2; BG; 35 m2)

Appartement Certaldo is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt in de woonkamer over twee 1-persoons sofabedden en er is een aparte 2-persoonsslaapkamer. De badkamer van het appartement beschikt over een douche. Buiten heeft u een eigen patio met meubilair.

Specialiteiten

Restaurant (open onder voorbehoud seizoen 2023)

Gasten van Residence Borgo al Cerro kunnen genieten van een ontbijt, lunch of diner in het naast Borgo al Cerro gelegen restaurant.

Zwembad

Residence Borgo al Cerro beschikt over een zwembad van 20 x 10 meter groot. Dit zwembad zorgt op de warme zomerdagen voor verkoeling. Aan de rand van het zwembad vindt u diverse ligbedden om op te relaxen. In het zwembad zijn luchtbedden toegestaan, zolang het niet tot overlast is voor de andere gasten.

Fruitbomen

Op de locatie zijn verschillende fruitbomen te vinden. Als gast van de accommodatie mag u uit deze bomen vers fruit plukken.

Massage

Residence Borgo al Cerro biedt haar gasten de mogelijkheid om op de locatie te genieten van verschillende massages.

Voor de kinderen

Op de locatie is een speeltuin aanwezig voor de kinderen. Ook kunnen zij voetballen op het grasveld.

Uw hond is welkom

Honden zijn van harte welkom op Borgo al Cerro. Zij dienen in de gemeenschappelijke ruimten wel aangelijnd te zijn en mogen niet in het gebied rond het zwembad komen.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Reviews

Ondanks Covid maatregelen een zeer prima accommodatie

- van der Jagt -

Mooie locatie op een goede plek. Bezienswaardigheden in Toscane allemaal op goede rijd afstanden. Slechts een paar kleine puntjes. Ik las ergens dat er “a fully equipped kitchen” aanwezig was. Daar versta ik dan ook onder een oven. Deze was helaas niet aanwezig. Daarnaast was de douche wel heel klein voor een “Noord-Europeaan”, en als je dan ook nog wat extra groot en breed bent uitgevallen zoals in mijn geval wordt het wel heel krap.

- Gert-Jan -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!