• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Relais Poggio al Vento

Toscane, Pomarance 8 appartementen

weather Pomarance 24 C°
(0 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Huisdier
 • Zwembad
 • Wifi in alle appartementen
 • Airco in alle appartementen
 • Kinderbad

In de directe omgeving

 • Strand 20-40 km
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Relais Poggio al Vento

Relais Poggio al Vento is gelegen op het Toscaanse platteland en biedt vanaf de accommodatie een schitterend uitzicht over de heuvels van Toscane en de stad Volterra.

Relais Poggio al Vento biedt haar gasten verschillende appartementen voor twee, drie, vier of vijf personen. De appartementen van de accommodatie zijn verdeeld over twee verschillende gebouwen, La Casa Gialla en La Casa in Pietra. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben allen een eigen gemeubileerd terrasje. In de ruime tuin van de accommodatie is het zwembad gelegen.

Het zwembad is opgedeeld in drie verschillende niveaus en dieptes. Een van de niveaus is met 70 centimeter diepte ideaal geschikt voor kinderen. Rondom het zwembad zijn voldoende ligstoelen aanwezig om heerlijk te ontspannen. Vanuit het zwembad heeft u een schitterend uitzicht over het Toscaanse platteland. Vanuit de accommodatie bereikt u in ongeveer een uur rijden steden als Pisa, Siena, Volterra, San Gimignano en de kust van Cecina.

Specialiteiten

Zwembad

Relais Poggio al Vento beschikt over een prachtig zwembad, dat is gebouwd over drie niveaus, met een schitterend uitzicht over het Toscaanse platteland en Volterra. De drie verschillende zwembaden hebben verschillende dieptes. Een van de zwembaden is 70 centimeter diep en ideaal geschikt voor kinderen. De overige twee zwembaden zijn 160 centimeter diep. Rondom het zwembad zijn voldoende ligbedden te vinden.

Barbecue

Gedurende uw verblijf bij Relais Poggio al Vento is het mogelijk om gebruik te maken van de barbecue faciliteiten, die de accommodatie aan haar gasten aanbiedt.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de Renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palazzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, één van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zoveel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in Art Nouveaustijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!