Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bekijk foto's
Weather data is cached!

Relais Castello di Razzano

Piemonte, Alfiano Natta 13 kamers

weather Alfiano Natta 16 C°
(0 reviews )
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Kenmerken & voorzieningen

 • Proeverijen
 • Restaurant
 • Ontbijt
 • Zwembad
 • Manege / paardrijden
 • Fietsen
 • Weekverblijf HS niet verplicht
 • Mindervaliden
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Wifi in alle appartementen
 • Airco in alle appartementen
 • Za-za niet verplicht HS

In de directe omgeving

 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Golf < 30 km
 • Manege < 5 km
 • Tennis < 5 km

Beschrijving

Relais Castello di Razzano

Het kasteel van Razzano is in de jaren 60 geheel terug gebracht in de oude glorie. Het ligt in Monferrato in Piëmonte. Deze noordelijke streek kenmerkt zich door de heuvels vol wijnranken en de rijke truffel cultuur.

Het kasteel is bijzonder authentiek en chique ingericht en aangekleed waardoor u zich werkelijk in kasteel sferen bevindt tijdens uw verblijf.

Het kasteel is gelegen rondom een vierkant geheel afgesloten binnenplaats met mooi aangelegde tuin. De eigenaar heeft een klein museum aangelegd met gereedschappen die men door de eeuwen heen gebruikte bij het produceren van wijn. Ook is het mogelijk om de heerlijke wijnen uit de streek te proeven en uiteraard kunt u deze hier ook aanschaffen, om thuis nog eens na te genieten!

Specialiteiten

De specialiteiten van Relais Castello di Corteranzo

De wijnen van Razzano

Deze accommodatie produceert zelf heerlijke wijnen. Castello di Razzano produceert jaarlijks meer dan 200.000 liters D.O.C. wijnen die als volgt zijn in te delen: .

U kunt de wijnkelders bezoeken evenals het museum van de eigenaar waar u de gereedschappen door de eeuwen heen kunt zien. Natuurlijk kunt u ook proeven en kopen!

En verder . . .

Nieuw bij de deze prachtige accommodatie is een geheel nieuw zwembad met prachtig uitzicht op de wijngaarden. En op het Castello di Razzano zijn Mountainbikes aanwezig die vrij te gebruiken zijn. Het is helaas niet mogelijk om op het kasteel zelf te dineren, maar de directe omgeving biedt vele mogelijkheden om culinair te genieten. Wij kunnen u voorzien van vele leuke adressen. Op 2 kilometer van het kasteel vindt u een manege en tennisbaan. Op 15 kilometerafstand ligt een schitterende golfbaan. Verder biedt deze omgeving u vele uiteenlopende bezienswaardigheden en festiviteiten & evenementen. Van de paarden race (Palio) in Asti, tot het zoeken van truffels en truffelmarkten tot een bezoek aan de schitterende stad Turijn. Natuurlijk zijn ook steden als Asti en Alba zeer de moeite waard of de Slow Food University in Pollenzo. Al met al meer dan genoeg mogelijkheden om op het Castello en in deze omgeving volop te genieten.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Een klik op de knop leidt u door naar het boekingsformulier, waar u uw gegevens kunt invullen.

Prijzen van Relais Castello di Razzano

 • De prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van 2 personen. Kijkt u bij de services naar de kosten voor een extra bed;
 • Het ontbijt is inbegrpen in de prijs.

Services

Need to see

Turijn

Turijn is naast een economische macht in het Noorden van Italië, ook een schitterende Barokke stad. De architectuur liefhebber kan in deze stad zijn hart op halen. Turijn is ook de stad van Fiat, voortreffelijke Egyptisch museum, Museo Egizio, en de stad van de Olympische winterspelen 2006. U vindt in de stad nog zeer veel herinneringen aan deze spelen. Echte aanraders in de stad is onder andere de Duomo, de aan Johannes de Doper gewijde kathedraal uit 1497. Dit is het enige Renaissance gebouw in de gehele stad. met zijn sobere vierkante klokkentoren steekt deze Duomo af tegen de overdadige Barok in deze stad. Zeker moet u een bezoek brengen aan de Capella della Sacra Sindone, waar boven het altaar de befaamde lijkwade te zien is. Deze kapel is in het Palazzo Reale gebouwd en heeft een zeer bijzondere koepel. Palazzo Madama staat aan het centrale plein van de stad. Ooit was het een middeleeuws kasteel en herbergt nu het Museo Civico d'Arte Antica, met een uitgebreide collectie kunstwerken uit de Grieks - Romeinse tijd tot de 19 de eeuw. Natuurlijk biedt deze levendige stad ook volop mogelijkheden om heerlijk te winkelen, langs kleine markten te lopen of te genieten van een heerlijk glas wijn in een van de vele cafés of op een terras in de Italiaanse avondzon.

Asti

De stad Asti ligt in het centrum van de meest prestigieuze wijngebied van Italië. De stad is beroemd om zijn middeleeuwse binnenstad die gekenmerkt wordt door de rode torens en gele steen. Aanraders zijn de Battistero di San Pietro en het Palazzo Alfieri, het driehoekige plein genoemd naar de plaatselijke toneelschrijver en dichter Alfonso Alfieri. Op dit plein worden ieder jaar in september samen met de plaatselijke wijnmarkt de bekende Palio (paardenrace) gehouden.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!