• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Relais Canonica di Corteranzo B&B

Piemonte, Murisengo 10 kamers

weather Murisengo 18 C°
(3 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad verwarmd
 • Fietsen
 • Mindervaliden
 • Airco in alle kamers
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Wifi in alle kamers
 • Zwembad
 • Restaurant

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Relais Canonica di Corteranzo

Dit prachtige voormalige jachtkasteel is gelegen in de glooiende heuvels van Piëmonte met de besneeuwde toppen van de Alpen als achtergrond. Het is gelegen tussen de kleine dorpjes zoals Barolo, Asti en Barbaresco, welke hun namen hebben gegeven aan een aantal van 's werelds topwijnen. Piëmonte is de bakermat van de witte truffel. Dit kasteel is dus de perfecte omgeving voor een gastronomische en heerlijk ontspannen vakantie in het noorden van Italië.

Dit prachtige verblijf, dat zeer smaakvol en warm klassiek is ingericht, dateert uit de 17 de eeuw en kwam ooit in de handen van de machtige bisschop van Asti, welke het overdeed aan Tommaso di Roero, wiens familie het nu nog steeds bezit en enkele jaren geleden geheel heeft gerestaureerd en opengesteld voor gasten. Naast het kasteel ligt Tenuta Isabella waar de wijnen van dit domein liggen te rijpen. Vanaf het terras heeft u een werkelijk prachtig uitzicht op de glooiende heuvels met wijngaarden en kunt u heerlijk genieten van de gastronomische gastvrijheid van de familie Tommaso.

Het domein beschikt over een eigen en zeer goed restaurant waar u van de vele streekgebonden gerechten en producten kunt genieten onder het genot van een van wijnen van het kasteel zelf.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Turijn

Turijn is naast een economische macht in het Noorden van Italië, ook een schitterende Barokke stad. De architectuur liefhebber kan in deze stad zijn hart op halen. Turijn is ook de stad van Fiat, voortreffelijke Egyptisch museum, Museo Egizio, en de stad van de Olympische winterspelen 2006. U vindt in de stad nog zeer veel herinneringen aan deze spelen. Echte aanraders in de stad is onder andere de Duomo, de aan Johannes de Doper gewijde kathedraal uit 1497. Dit is het enige Renaissance gebouw in de gehele stad. met zijn sobere vierkante klokkentoren steekt deze Duomo af tegen de overdadige Barok in deze stad. Zeker moet u een bezoek brengen aan de Capella della Sacra Sindone, waar boven het altaar de befaamde lijkwade te zien is. Deze kapel is in het Palazzo Reale gebouwd en heeft een zeer bijzondere koepel. Palazzo Madama staat aan het centrale plein van de stad. Ooit was het een middeleeuws kasteel en herbergt nu het Museo Civico d'Arte Antica, met een uitgebreide collectie kunstwerken uit de Grieks - Romeinse tijd tot de 19 de eeuw. Natuurlijk biedt deze levendige stad ook volop mogelijkheden om heerlijk te winkelen, langs kleine markten te lopen of te genieten van een heerlijk glas wijn in een van de vele cafés of op een terras in de Italiaanse avondzon.

Asti

De stad Asti ligt in het centrum van de meest prestigieuze wijngebied van Italië. De stad is beroemd om zijn middeleeuwse binnenstad die gekenmerkt wordt door de rode torens en gele steen. Aanraders zijn de Battistero di San Pietro en het Palazzo Alfieri, het driehoekige plein genoemd naar de plaatselijke toneelschrijver en dichter Alfonso Alfieri. Op dit plein worden ieder jaar in september samen met de plaatselijke wijnmarkt de bekende Palio (paardenrace) gehouden.

Reviews

Het verblijf is uitstekend bevallen en is prachtig gelegen. Emma en haar personeel waren zeer vriendelijk, het eten was super goed, we kwamen helemaal tot rust. Zeker een aanrader.

- Eliene Mackintosh -

Het verblijf is uitstekend bevallen en is prachtig gelegen. Emma en haar personeel waren zeer vriendelijk, het eten was super goed, we kwamen helemaal tot rust. Zeker een aanrader.

- Eliene Mackintosh -

Het verblijf is uitstekend bevallen en is prachtig gelegen. Emma en haar personeel waren zeer vriendelijk, het eten was super goed, we kwamen helemaal tot rust. Zeker een aanrader.

- Familie Mackintosh -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!