• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

La Collina dei Ciliegi

Umbrië, Torgiano 11 appartementen

weather Torgiano 6 C°
(1 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Centrale BBQ
 • Vaatwasser in deel appartementen
 • Manege / paardrijden
 • Tennisbaan
 • Zwembad
 • Sportveld
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Wifi in alle appartementen
 • Fietsen
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Mindervaliden

In de directe omgeving

 • Strand 20-40 km
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Golf < 30 km
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Vliegveld < 30 km

Beschrijving

La Collina dei Ciliegi

Dit prachtige landhuis uit de 18e eeuw is gunstig gelegen ten opzichte van Perugia en Assisi.

La Collina dei Ciliegi heeft een zwembad van 25 meter lang en 1.20 tot 1.80 diep. Voor gasten is er tevens een tennisbaan en voetbalveld aanwezig. La Collina die Ciliegi is gelegen in een natuurpark van 50.000 m2 en heeft een zwembad en tennisbaan.

La Collina dei Ciliegi heeft negen appartementen van verschillende grootte. De appartementen zijn voorzien van verwarming, telefoon, satelliet tv, oven, 4-pitsgasfornuis en koelkast. Enkele appartementen beschikken zelfs over een vaatwasser (Lucherino en Martin Pescatore). Tevens vindt u een manege op slechts 900 meter van la Collina dei Ciliegi. La Collina dei Ciliegi ligt weliswaar in een natuurgebied maar toch nabij de grote steden als Perugia (10 km) en Assisi (19 km). Ook plaatsen zoals Todi en Gubbio zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Specialiteiten

Zwembad

Het zwembad van la Collina dei Ciliegi is 25 meter lang en 1.20 tot 1.80 meter diep. Aan het zwembad vindt u ligstoelen met parasols. Vanaf het zwembad heeft u een fantastisch uitzicht.

Tennisbaan/voetbalveld

Op la Collina dei Ciliegi heeft u de mogelijkheid om te tennissen en te voetballen. Er is een groot veld aanwezig.

Manege

Op slechts 900 meter van la Collina dei Ciliegi heeft u de mogelijkheid om paard te rijden. Op de manege organiseren ze diverse excursies in de omgeving. Op 2 km kunt u tevens paardrijlessen volgen.

Omgeving

Vanaf la Collina dei Ciliegi kunt u diverse steden bezoeken zoals Perugia (10 km), Assisi (16 km), Todi (40 km) en Gubbio (45 km). Diverse restaurantjes vindt u op slechts enkele kilometers van de accommodatie. Zo ligt het restaurant Birbi op slechts 400 meter! Ook de supermarkt vindt u op slechts 2,5 km.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Assisi

Deze beroemde bedevaartsplaats is alom bekend en heeft een schitterend panorama op het dal van Spoleto en Perugia. De basiliek van San Francesco is de trekpleister van dit kleine stadje. Deze basiliek bestaat uit een crypte, en een onder- en bovenkerk en is in de 13e eeuw gebouwd op het graf van de heilige Sint Franciscus. Naast deze basiliek zijn andere bezienswaardigheden de moeite waard zoals de Duomo en de kerk Santa Chiara. Dit is de kerk van de orde van Clarissen, gesticht door Clara. Zij heeft zich laten inspireren dor San Francesco. Ook is er een mooi dorpsplein waaraan de Romeinse tempel van Minerva gelegen is met haar imposante zuilen.

Perugia

In Perugia is het oude centrum oftewel het centro storico een bezoek meer dan waard. U treft er de Rocca Paolina aan, een oude citadel gebouwd in opdracht van paus Paulus III als machtsvertoon nadat hij de zogenaamde zoutoorlog had gewonnen van Perugia. De Corso Vanucci is de belangrijkste historische winkelstraat in het oude centrum en heeft vele leuke bezienswaardigheden zoals het Palazzo del Priori en bijzondere winkeltjes en terrasjes. Aan het eind van de Corso Vanucci ligt de Piazza IV Novembre met de prachtige Fontana Maggiore, een meesterwerk van de Italiaans-gotische beeldhouwkunst. In het oude centrum vindt u ook de Piazza Sopramuro en de Porta Sole. In de Collegio del Cambio, het wisselhuis, treft u fresco's van de schilder Pietro Vanucci, geboren in Perugia met de toepasselijke bijnaam Perugino aan. Geniet verder van een stadwandeling langs de Arco Etrusco, pittoreske steegjes, de oude Etruskische muur en schitterende panorama's over de omgeving van Perugia. Een historische stad om van te genieten!

Orvieto

Deze stad in het zuiden van Umbrië is gebouwd op een 300 meter hoge heuvel van tufsteen. U kunt het hoog gelegen centrum van dit stadje daarom bereiken met een kabeltreintje. Het belangrijkste gebouw van Orvieto is de beroemde kathedraal gewijd aan Santa Maria Assunta. De aanblik van dit werkelijke unieke en prachtige façade voorzien van pilaarreliëf met vertellingen uit het Oude Testament zal u zeker verrassen. In het mooiste gedeelte van de kathedraal, de Cappella Nuova della Madonna di San Brizio, kunt u fresco's over het einde van de wereld van schilder Luca Signorelli bewonderen. Maak ook een bezoek aan Orvieto 'underground' om met eigen ogen te zien hoe men vroeger, tijdens belegeringen, onder de grond woonde.

Gubbio

Een prachtig middeleeuws stadje van Umbrië. Uw bezoek zeker waard, zowel vanwege de gebouwen, maar zeker ook vanwege de tradities die in ere worden gehouden. De bekendste is de Corsa dei Ceri die jaarlijks plaatsvindt op de 15e mei. Drie groepen mannen dragen reusachtige houten kandelaren ("Ceri") op hun schouders in een wedloop naar de San Ubaldo kerk. De inwoners zijn op deze dag gekleed in de drie kleuren van de stad.

Montefalco

Letterlijk vertaald de 'valkenberg', en ook wel genoemd het balkon van Umbrië. Het fascinerende dorpje met kleine steegjes is hoog gelegen en biedt fantastische vergezichten over het Dal van Spoleto. Het dorp is vooral bekend om haar rode wijn. In de kerk San Francesco waarin het museum Civico is ondergebracht, vindt u een frescocyclus over het leven van Franciscus van Benozzo Gozzoli uit 1452.

Norcia

Een volledig ommuurd stadje gelegen aan de Monte Sibillini en bekend om San Benedetto. Vooral culinaire liefhebbers moeten Norcia eens bezoeken. Het stadje is beroemd om haar worst en staat bekend om de beste slagers van heel Italië. Het woord Norcino betekent dan ook niet alleen een inwoner van Norcia, maar varkensslager.

Monti Sibillini

De Monti Sibillini is een natuurpark. Hier laat Umbrië een geheel ander gezicht zien. Hier ligt de Piano Grande, ofwel de grote vlakte. Het is een uitgestrekt bergplateau tussen de bergketens en bevolkt door schapenkuddes. Dit gebied is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en deltavliegers. Deze vlakte van 8 km breed wordt doorkruist door een kaarsrechte weg met bestemming Castelluccio, een authentiek boerendorp gelegen op een heuvel.

Bevagna

Een van oorsprong Romeins dorpje dat de middeleeuwse sfeer nu nog steeds uitademt. Het centrale plein is de Piazza Filippi Silvestri. Aan dit plein is de Palazzo dei Consoli gelegen, een gotisch paleis. Verder staat het dorp bekend om de kerken San Silvestro en San Michele Arcangelo. Beide kerken dateren uit de 12 eeuw en zijn ontworpen door dezelfde architecten Brunello en Rifal

Reviews

Foto’s zijn minder sprekend dan dat de accommodatie daadwerkelijk is. Leuk appartement met fijn schaduwrijk terras. Zwembad is echt fantastisch, ook helemaal vernieuwd. Super groot en schoon.

Ondanks dat je dicht bij Perugia zit, is het op de accommodatie er rustig. We hebben er ontzettend van genoten. Eigenaresse kwam ook nog pruimen brengen.

- fam. van Rijssel -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!