Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Il Borghetto Tuscan Holidays

Toscane, San Gimignano 15 appartementen

weather San Gimignano 17 C°
(1 reviews )
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Kenmerken & voorzieningen

 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Ontbijt
 • Zwembad
 • Vaatwasser in deel appartementen
 • Restaurant
 • Fietsen
 • Italiaanse les
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Airco in alle appartementen
 • Workshop koken
 • Wellness

In de directe omgeving

 • Stad/dorp < 5 km
 • Golf < 30 km
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Wellness/thermaal bad < 10 km

Beschrijving

Il Borghetto Tuscan Holidays

Omgeven door wijn- en olijfgaarden

De Toscaanse villa Il Borghetto Tuscan Holidays ligt op het platteland nabij de historische stad San Gimignano. Vanuit Il Borghetto heeft u fantastisch uitzicht over San Gimignano. Het is omgeven door wijn en olijfgaarden.

Appartementen

Il Borghetto Tuscan Holidays heeft appartementen geschikt voor kleine groepen, koppels of families. De appartementen zijn van verschillende grootte en typologie. Elk appartement is voorzien van een verwarming/airconditioning, keuken met magnetron en vriezer, vaatwasser (in de grote appartementen) en kabel tv.

Zwembad met uitzicht

Er is een groot zwembad met ligstoelen aanwezig. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Il Borghetto Tuscan Holidays is een uitstekend startpunt om diverse plaatsjes te bezoeken. Zo ligt San Gimignano op slechts 4 km afstand en staat vermeld op de Unesco lijst. Andere Toscaanse steden zoals Firenze (40 km), Siena (35 km), Arezzo (90 km), Volterra (30 km) en Pisa (90 km) zijn ook zeker een bezoekje waard.

Specialiteiten

De specialiteiten van Il Borghetto

Zwembad

Il Borghetto heeft een groot zwembad met ligstoelen. Het zwembad is 16 bij 8 meter en heeft een prachtig uitzicht over de vallei. Het zwembad is geopend van 25 april tot 26 oktober.

Restaurant

Il Borghetto heeft een restaurant op het complex waar ze u graag kennis laten maken met de Toscaanse keuken.  De gerechten van de keuken gaan altijd samen met een aantal van de locale wijnen. Het restaurant is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Cursussen

Op Il Borghetto kunt u diverse cursussen volgen.
Kookcursus
Keramiek cursus
Wijntours
Italiaanse les
Muzikale activiteiten

Cultuur

Il Borghetto is een uitstekend startpunt om diverse plaatsjes te bezoeken.
Zo ligt San Gimignano op slechts 4 km afstand en staat vermeld op de Unesco lijst. Andere Toscaanse steden zoals Firenze (40 km), Siena (35 km), Arezzo (90 km), Volterra (30 km) en Pisa (90 km) zijn ook zeker een bezoekje waard.

Sportief

In de nabije omgeving kunt u onder andere golfen op een 18 holes golfbaan. Deze ligt op slechts 12 km van de accommodatie. Ook vindt u tennisbanen en een manege op slechts 4 km.
U kunt er ook voor kiezen de omgeving per mountainbike te verkennen.
De eigenaar van de accommodatie is een fanatiek hardloper en adviseert u graag de beste routes ook voor wandelaars en fietsers.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Een klik op de knop leidt u door naar het boekingsformulier, waar u uw gegevens kunt invullen.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren

Reviews

Beste ecco italie,

Vanmorgen vertrekken we weer uit il borghetto in san gimignano.
Onze hartelijke dank voor jullie prima advies om hier met elkaar vakantie te vieren.
De drie huizen waren uitstekend, het eten was geweldig, en de mensen alleraardigst. Kortom een zeer geslaagde vakantie voor ons 12.
Met vriendelijke groet
fam. v Meurs

- fam. van Meurs -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!