• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

I Terzieri Casa Vacanze

Umbrië, Ferentillo 5 appartementen

weather Ferentillo 6 C°
(0 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Mindervaliden
 • Wifi in alle appartementen

In de directe omgeving

 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

I Terzieri, Casa Vacanze

Deze prachtige accommodatie is perfect voor uw vakantie naar Umbrië. Het is omringd door een prachtige natuur. Het is een accommodatie die appartementen aanbiedt. Alle appartementen zijn in harmonie met natuur en geschiedenis. De sport, kunst cultuur en de relax elementen zullen uw vakantie in Umbrië uiterst comfortabel maken, waardoor u zich direct thuis voelt.

De accommodatie is opgesplitst in twee locaties. Deze locatie met nieuw zwembad is geschikt voor de rustzoekers. Tevens heeft I Terzieri ook nog een andere locatie, voor de meer actieve vakantie. In de omgeving van I Terzieri vindt u activiteiten die zowel met cultuur als natuur te maken hebben, allen slechts op korte afstand.

Indeling van I Terzieri, Casa Vacanze

Voor een rustgevende vakantie, midden in de natuur is deze locatie perfect. De appartementen hebben een groot zwembad en zijn omringd door 3000m2 hectare tuin. De accommodatie ligt in het midden van Nera River Park, waar u uitkijkt over 2 forten. De appartementen zijn rustgevend en nabij het stadje Ferentillo.

Appartement Senape (4+4; BG; 120m2)

Dit 3-kamer appartement van 120m2 ligt op de begane grond. Het heeft een patio en een tuin. Het beschikt over twee 2-persoons slaapkamers, een badkamer met bad, een badkamer met douche, een keuken, een woonkamer met twee 2-persoons sofa bedden. Het is geschikt voor minder validen.

Appartement Lavanda (2+2; BG; 50m2)

Dit twee kamer appartement van 50m2 ligt op de begane grond. Het heeft een patio en een tuin. Het beschikt over een 2-persoons slaapkamer, een hoekkeuken, een badkamer met douche en een grote woonkamer met een 2-persoons sofa bed.

Appartement Vaniglia (2+2; BG; 50m2)

Dit twee kamer appartement van 50m2. Het heeft een kleine patio, een 2-persoons slaapkamer, een badkamer met douche, een grote woonkamer met een 2-persoons sofa bed een hoek keuken en een open haard.

Appartement Salvia (2+2; 1ste; 50m2)

Dit twee kamer appartement van 50 m2 heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping heeft het een badkamer met douche en een grote woonkamer met 2-persoons sofa bed en een keukenhoek. Op de tweede verdieping beschikt het over een 2-persoons slaapkamer.

Appartement Glicine (2+0; BG; 30m2)

Dit een kamer appartement van 30m2 ligt op de begane grond. Het heeft een patio en een tuin. Ook heeft het een hoekkeuken, een inloop kast en een badkamer met douche

Specialiteiten

Actief

In de omgeving van I Terzieri zijn genoeg sportactiviteiten te doen zoals;

Cultuur

Rondom I Terzieri zijn er diverse musea te bezoeken zoals het mummie museum in de crypte van de Sant Stefano kerk. Het klooster van San Pietro in Valle is ook een bezoekje waard, deze ligt vlakbij het dorpje Ferentillo. 

Voor kinderen

Enkele leuke evenementen

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Assisi

Deze beroemde bedevaartsplaats is alom bekend en heeft een schitterend panorama op het dal van Spoleto en Perugia. De basiliek van San Francesco is de trekpleister van dit kleine stadje. Deze basiliek bestaat uit een crypte, en een onder- en bovenkerk en is in de 13e eeuw gebouwd op het graf van de heilige Sint Franciscus. Naast deze basiliek zijn andere bezienswaardigheden de moeite waard zoals de Duomo en de kerk Santa Chiara. Dit is de ker van de orde van Clarissen, gesticht door Clara. Zij heeft zich laten inspireren dor San Francesco. Ook is er een mooi dorpsplein waaraan de Romeinse tempel van Minerva gelegen is met haar imposante zuilen.

Perugia

In Perugia is het oude centrum oftewel het centro storico een bezoek meer dan waard. U treft er de Rocca Paolina aan, een oude citadel gebouwd in opdracht van paus Paulus III als machtsvertoon nadat hij de zogenaamde zoutoorlog had gewonnen van Perugia. De Corso Vanucci is de belangrijkste historische winkelstraat in het oude centrum en heeft vele leuke bezienswaardigheden zoals het Palazzo del Priori en bijzondere winkeltjes en terrasjes. Aan het eind van de Corso Vanucci ligt de Piazza IV Novembre met de prachtige Fontana Maggiore, een meesterwerk van de Italiaans-gotische beeldhouwkunst. In het oude centrum vindt u ook de Piazza Sopramuro en de Porta Sole. In de Collegio del Cambio, het wisselhuis, treft u fresco's van de schilder Pietro Vanucci, geboren in Perugia met de toepasselijke bijnaam Perugino aan. Geniet verder van een stadwandeling langs de Arco Etrusco, pittoreske steegjes, de oude Etruskische muur en schitterende panorama's over de omgeving van Perugia. Een historische stad om van te genieten!

Orvieto

Deze stad in het zuiden van Umbrië is gebouwd op een 300 meter hoge heuvel van tufsteen. U kunt het hoog gelegen centrum van dit stadje daarom bereiken met een kabeltreintje. Het belangrijkste gebouw van Orvieto is de beroemde kathedraal gewijd aan Santa Maria Assunta. De aanblik van dit werkelijke unieke en prachtige façade voorzien van pilaarreliëf met vertellingen uit het Oude Testament zal u zeker verrassen. In het mooiste gedeelte van de kathedraal, de Cappella Nuova della Madonna di San Brizio, kunt u fresco's over het einde van de wereld van schilder Luca Signorelli bewonderen. Maak ook een bezoek aan Orvieto 'underground' om met eigen ogen te zien hoe men vroeger, tijdens belegeringen, onder de grond woonde.

Gubbio

Een prachtig middeleeuws stadje van Umbrië. Uw bezoek zeker waard, zowel vanwege de gebouwen, maar zeker ook vanwege de tradities die in ere worden gehouden. De bekendste is de Corsa dei Ceri die jaarlijks plaatsvindt op de 15e mei. Drie groepen mannen dragen reusachtige houten kandelaren ("Ceri") op hun schouders in een wedloop naar de San Ubaldo kerk. De inwoners zijn op deze dag gekleed in de drie kleuren van de stad.

Montefalco

Letterlijk vertaald de 'valkenberg', en ook wel genoemd het balkon van Umbrië. Het fascinerende dorpje met kleine steegjes is hoog gelegen en biedt fantastische vergezichten over het Dal van Spoleto. Het dorp is vooral bekend om haar rode wijn. In de kerk San Francesco waarin het museum Civico is ondergebracht, vindt u een frescocyclus over het leven van Franciscus van Benozzo Gozzoli uit 1452.

Norcia

Een volledig ommuurd stadje gelegen aan de Monte Sibillini en bekend om San Benedetto. Vooral culinaire liefhebbers moeten Norcia eens bezoeken. Het stadje is beroemd om haar worst en staat bekend om de beste slagers van heel Italië. Het woord Norcino betekent dan ook niet alleen een inwoner van Norcia, maar varkensslager.

Monti Sibillini

De Monti Sibillini is een natuurpark. Hier laat Umbrië een geheel ander gezicht zien. Hier ligt de Piano Grande, ofwel de grote vlakte. Het is een uitgestrekt bergplateau tussen de bergketens en bevolkt door schapenkuddes. Dit gebied is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en deltavliegers. Deze vlakte van 8 km breed wordt doorkruist door een kaarsrechte weg met bestemming Castelluccio, een authentiek boerendorp gelegen op een heuvel.

Bevagna

Een van oorsprong Romeins dorpje dat de middeleeuwse sfeer nu nog steeds uitademt. Het centrale plein is de Piazza Filippi Silvestri. Aan dit plein is de Palazzo dei Consoli gelegen, een gotisch paleis. Verder staat het dorp bekend om de kerken San Silvestro en San Michele Arcangelo. Beide kerken dateren uit de 12 eeuw en zijn ontworpen door dezelfde architecten Brunello en Rifaldo.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!