• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Country Resort Le Sodole

Toscane, Pontedera 12 appartementen

weather Pontedera 20 C°
(0 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Restaurant
 • Excursie
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Fietsen
 • Golfbaan
 • Mindervaliden
 • Ontbijt
 • Weekverblijf HS niet verplicht
 • Proeverijen
 • Wifi in alle appartementen
 • Za-za niet verplicht HS
 • Wellness
 • Workshop koken
 • Vaatwasser in deel appartementen

In de directe omgeving

 • Golf < 30 km
 • Ligplaats boot
 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Strand 20-40 km
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Vliegveld < 30 km

Beschrijving

Country Resort Le Sodole

Country Resort Le Sodole heeft haar deuren geopend in 2011. Het is een fraai met smaak gerestaureerde boerderij met een vriendelijke uitstraling. Country Resort Le Sodole heeft veel te bieden.

Er zijn in totaal twaalf appartementen met één of twee slaapkamers en geschikt voor twee tot zes personen. Alle appartementen zijn van hoge kwaliteit qua inrichting en voorzieningen. De appartementen hebben een eigen karakter door ze een verschillende kleurstelling mee te geven.

Kenmerkend voor Country Resort Le Sodole is verder de ruime opzet. Buiten heeft u veel groen en een fraai zwembad om heerlijk aan te relaxen, te lezen of in de late middag- en avondzon een goed glas Chiantiwijn te nuttigen. Liefhebbers van Golf die ook in de vakantie hun vaardigheid willen oefenen hebben de beschikking over een driving range van 220 meter en een 9-holes putting green.

Wilt u zich nog verder inspannen dan kunt u terecht in de Fitness ruimte met verschillende toestellen. Wilt u naast inspanning echte ontspanning, dan kunt u gebruik maken van een natte of droge sauna en verschillende massages ondergaan zoals Ayurvedische, Shiatsu of Reflex massage. Op aanvraag vinden er yoga en pilates lessen plaats.

Indeling Le Sodole Country Resort & Golf

De appartementen

Le Sodole bestaat uit 12 appartementen, elk voorzien van een goed uitgeruste keuken, airconditioning, digitale TV met internationale zenders, Wifi-internet en kluisje. In geval van een wekelijks verblijf wordt het appartement 2-wekelijks schoongemaakt. Ontbijt is op aanvraag mogelijk in de gemeenschappelijke ruimte voor ontbijt en proeverijen en dergelijke of in het appartement. Elk appartement heeft zijn eigen naam en kleur ontleend aan een wijndruif of wijn geproduceerd door de Cantina van de eigenaar van Le Sodole. Het appartement Vermentino is geschikt voor minder validen.

Helianthus (2+0; 30 m2)

Een bordeaux kleur appartement bestaande uit keuken en slaapkamer met 2-persoons bed en een badkamer.

Vermentino (2+0; 30 m2)

Een appartement geschikt voor minder validen. Bestaande uit keuken en slaapkamer met 2 enkele bedden en een badkamer. De kleur is strogeel.

Villa Sole (2+2; 47 m2)

Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen, een slaapkamer met 2-persoons bed en een badkamer. Aangebrachte kleurstelling is kopergeel en meubels in elegant grijs.

Syrah (2+2; 45 m2)

Ook een appartement in groentinten. Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen, een slaapkamer met  2 enkele bedden en een badkamer.

Malvasia (2+2; 45 m2)

Appartement in de tinten groen en beige. Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen, een slaapkamer met 2 enkele bedden en een badkamer.

Trebbiano (2+4; 65 m2)

Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen en grote loft van 15m2 met 2 enkele bedden, een slaapkamer met 2-persoons bed  en een badkamer. Appartement in de tinten groen en beige.

Merlot (2+4; 75 m2)

Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen en grote loft van 30m2 met 2 enkele bedden, een slaapkamer met 2-persoons bed  en een badkamer. Appartement in rode tinten.

Baciamano (4+0; 60 m2)

Bestaat uit een woongedeelte twee slaapkamer elke met 2-persoons bed en elk een eigen badkamer. Dit appartement is in de tinten geel en beige.

Sangiovese (2+4; 65 m2)

Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen en grote loft van 15m2 met 2 enkele bedden, een slaapkamer met 2-persoons bed  en 2 badkamers. Appartement in een rode kleurstelling.

Pinot Grigio (2+4; 65 m2)

Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2 personen en grote loft van 30m2 met 2 enkele bedden, een slaapkamer met 2-persoons bed  en 2 badkamers. Appartement in een grijze kleurstelling.

Chianti (4+2; 100 m2)

Bestaat uit een woongedeelte met sofa bed voor 2-personen, een slaapkamer met 2-persoons bed, een badkamer en een keuken. Het appartement is gelegen op de begane grond,  met tuin en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Specialiteiten

Restaurant

Country House Le Sodole beschikt over een restaurant. U heeft dagelijks de mogelijk om er ontbijt te nuttigen en elke avond diner met uitzondering van maandagavond.

Golf

Le Sodole beschikt over een 9-holes putting green van kunstgras en een driving range om uw afslag te oefenen met een lengte van 220 meter.

Ontspannen 

De Wellness van Country Resort Le Sodole is een mini Spade met de mogelijkheid van een droge sauna en een stoombad. Daarnaast zijn er verschillende massagevormen mogelijk zoals Ayurvedisch, Shiatsu of Reflex massage. Op aanvraag vinden er yoga en pilates lessen plaats.

Inspannen

Er is een fitness ruimte voor de gasten beschikbaar met verschillende toestellen.

Proeverijen

Bent u met een (kleine) groep en heeft u belangstelling in een proeverij van wijnen en Toscaanse gastronomie, dan heeft Le Sodole er de perfecte ruimte en contacten voor. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!