Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Country House Il Nido del Falco

De Marken, Monte San Martino 4 appartementen

weather Monte San Martino 11 C°
(0 reviews )
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Kenmerken & voorzieningen

  • Gemeenschappelijke wasruimte
  • Zwembad
  • Vaatwasser in deel appartementen
  • Huisdier
  • Fietsen
  • Wifi gemeenschappelijk
  • Wifi in alle appartementen
  • Mindervaliden

In de directe omgeving

  • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
  • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Country House Il Nido del Falco

Country House Il Nido del Falco is een prachtig landhuis nabij Monte San Martino, een mooi middeleeuws plaatsje. U heeft vanaf Country House Il Nido del Falco een prachtig uitzicht op de groen heuvels rondom en de imposante bergen van de Monte Sibillini. Het landhuis is volledig gerestaureerd met behoud van authentieke details en met respect voor de natuur.

Vier appartementen

De vier appartementen hebben allen een eigen tuin of terras waar u lekker kunt genieten van het mooie weer. Natuurlijk kunt u op warme zomerdagen ook een verfrissende duik nemen in het zwembad, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de omgeving. Country House Il Nido del Falco is gelegen aan een rustige, doorgaande weg.

Specialiteiten

Country House Il Nido del Falco specialiteiten

Op de accommodatie

Alle appartementen beschikken over een Wi-Fi internetverbinding. Gasten van Agriturismo Il Nido del Falco kunnen gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke wasruimte, gemeenschappelijke vriezer en enkele fietsen. Het zwembad is gelegen op de heuvel en heeft een afmeting van 6x12 meter. De diepte van het zwembad varieert van 1.40 tot 1.90 meter.

In de nabije omgeving

Country House Il Nido del Falco is gelegen op een korte afstand van het mooie middeleeuwse plaatsje Monte San Martino.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Een klik op de knop leidt u door naar het boekingsformulier, waar u uw gegevens kunt invullen.

Services

Need to see

Ascoli Piceno

Werkelijk betoverend is de stad Ascoli Piceno. Aan de Piazza del Popolo, die geheel geplaveid is met travertijn ligt het prachtige Palazzo del Popolo dat stamt uit de dertiende eeuw, het kijkt uit op een standbeeld van een paus en herbergt een prachtig Renaissancistische binnenplaats. Ook Piazza Arringo is een plein met zeer veel mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Hoewel de stad met 60.000 inwoners een redelijk grote stad is, kunt u in een dag het historische centrum te voet leren kennen.

Urbino

Het hart van de stad, de Piazza della Repubblica is het centrum van een stad die eeuwen lang het cultureel middelpunt is geweest. Urbino dankt zijn ontwikkeling aan de hertog van Montefeltro ,die regeerde in de 15e eeuw, die naast rijk ook een grote kunstliefhebber was. Het Palazzo Ducale wat in zijn opdracht gebouwd werd, illustreert de artistieke en intellectuele idealen van de Renaissance en er werd een beroep gedaan op alle beroemde kunstenaars en architecten uit die tijd. De façade met de verschillende boven elkaar liggende loggia's deed lang dienst als monumentale ingang van de stad. Ook zeer mooi zijn de neolkassieke Duomo uit 1789, het 15 de eeuwse Fortezza dell'Albornoz, het belangrijkste overblijfsel van de verdedigingswerken. Natuurlijk kunt u een bezoekje brengen aan het Casa Natale di Rafaello, het geboortehuis van de beroemde schilder Rafael.

Parco Conero

Langs de Adriatische kust liggen lange zandstranden. Het leukste stukje kust ligt bij het rotsachtige schiereiland Conero. De hoge kliffen vormen een natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Bovendien zorgen de pijnbossen voor een aangename verkoeling en de lage mediterrane begroeiing verspreid een heerlijke geur. In schilderachtige badplaatsjes als Portonuovo, Sirolo en Numana vermaken vooral Italianen zich. Het natuurreservaat biedt zeer veel mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers door de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!