• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Nieuw!
Weather data is NOT cached!

Country House Casale del Conero, Fienile

De Marken, Porto Recanati 10 appartementen

weather Porto Recanati 13 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Mindervaliden
 • Za-za niet verplicht HS
 • Wellness
 • Wifi bij zwembad

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Ligplaats boot
 • Manege < 5 km
 • Stad/dorp < 5 km
 • Strand < 5 km
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Wellness/thermaal bad < 10 km

Beschrijving

Country House Casale del Conero, Fienile

Country House Casale del Conero, Fienile ligt in de streek De Marken en ligt op loopafstand van het strand. Ook ligt Country House Casale del Conero Fienile naast het natuurpark Parco Regionale del Conero.

De Casale is omgeven door groen en het perfecte startpunt voor culturele en sportieve uitstapjes.

De appartementen hebben een huiselijke sfeer en veel comfort voor een ontspannen vakantie. De tuin rondom het complex is toegankelijk voor alle gasten en biedt u een prachtig uitzicht over de heuvels van Loreto.

Het zwembad van Country House Casale del Conero heeft een aantal ligstoelen en een ondiep gedeelte voor de kinderen. Tevens beschikt Country House Casale del Conero over een jacuzzi. Country House Casale del Conero is het ideale startpunt voor diverse activiteiten. Het ligt namelijk zo'n twee kilometer van diverse stranden die u ook per fiets kunt bereiken dankzij de fietspaden.

Ook kunt u diverse wandelingen maken door bijvoorbeeld het Park van Monte Conero en omgeving. Vanuit Country House Casale del Conero zijn diverse dorpjes ook makkelijk te bereiken. Brengt u ook een bezoekje aan de Frasassi grotten, of aan het middeleeuwse plaatsje Urbino waar u kunt genieten van wijnen en gerechten uit De Marken.

De appartementen van Country House Casale del Conero

Country House Casale del Conero heeft in totaal 23 appartementen verdeeld in 2 gebouwen, het grote hoofdgebouw Casale en het kleinere Fienilie gelegen aan het zwembad met tien appartementen. Informatie over Country House Casale del Conero, Casale vindt u hier.

Country House Casale del Conero, Canale

Indeling van Country House Casale del Conero, Fienile 

De appartementen van Country House Casale del Conero, Fienile beschikken over airconditioning en hebben een volledig uitgeruste keuken en satelliet tv. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond of eerste verdieping.

Country House Casale del Conero, Fienile telt tien appartementen die zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Ze beschikken over een klein tuintje of een terrasbalkon.Op de begane grond zijn vijf 2-kamer appartementen gelegen. Op de eerste verdieping één 3-kamer appartement en vier 2-kamer appartementen.

Te huur van zondag – zondag

Deze appartementen worden van zondag tot zondag verhuurd.

Specialiteiten

Zwembad

Counrty House Casale del Conero, Fienile heeft een prachtig zwembad met ligstoelen en een gedeelte voor de kinderen om te spelen. Tevens is er een jacuzzi aanwezig. Deze kunt u op reservering gebruiken tegen Euro 5,- per persoon. Het dragen van een badmuts is verplicht in het zwembad. Tussen 13:00 en 15:00 dient het rustig te zijn op Casale del Conero en kan er geen gebruik gemaakt worden van het zwembad.

Strand

Het strand ligt er op slechts 1,5 km vandaan en kan onder andere per fiets bereikt worden. Fietsen kunt u op de Casale huren tegen Euro 3,- per dag.

Kinderspeeltuin

Voor de kinderen is er een speeltuintje om te spelen.

Restaurant

Country House Casale del Conero, Fienile heeft zelf geen restaurant, maar op 1,5 km aan de kuststrook zijn diverse restaurants te vinden. Wel beschikt het over een bar en terras waar u zomers kunt genieten van een kop koffie.

Wifi

Op het centrale gedeelte van Country House Casale del Conero, Fienile heeft u Wifi. Er is geen WIFI aanwezig in de appartementen alleen in het centrale gedeelte.

Huisdiervriendelijk

Country House Casale del Conero, Fienile staat bekend om diervriendelijk beleid. dat betekent dat er veelal honden aanwezig zijn.

Natuur en cultuur

Country House Casale del Conero, Fienile is het ideale startpunt voor diverse activiteiten. Het ligt namelijk zo'n 2 km van diverse stranden die u ook per fiets kunt bereiken dankzij de fietspaden. Ook kunt u diverse wandelingen maken door bijvoorbeeld het Park van Monte Conero en omgeving. Vanuit Country House Casale del Conero zijn diverse dorpjes ook makkelijk te bereiken. Brengt u ook een bezoekje aan de Frasassi grotten, of aan het middeleeuwse plaatsje Urbino waar u kunt genieten van wijnen en gerechten uit De Marken.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Ascoli Piceno

Werkelijk betoverend is de stad Ascoli Piceno. Aan de Piazza del Popolo, die geheel geplaveid is met travertijn ligt het prachtige Palazzo del Popolo dat stamt uit de dertiende eeuw, het kijkt uit op een standbeeld van een paus en herbergt een prachtig Renaissancistische binnenplaats. Ook Piazza Arringo is een plein met zeer veel mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Hoewel de stad met 60.000 inwoners een redelijk grote stad is, kunt u in een dag het historische centrum te voet leren kennen.

Urbino

Het hart van de stad, de Piazza della Repubblica is het centrum van een stad die eeuwen lang het cultureel middelpunt is geweest. Urbino dankt zijn ontwikkeling aan de hertog van Montefeltro ,die regeerde in de 15e eeuw, die naast rijk ook een grote kunstliefhebber was. Het Palazzo Ducale wat in zijn opdracht gebouwd werd, illustreert de artistieke en intellectuele idealen van de Renaissance en er werd een beroep gedaan op alle beroemde kunstenaars en architecten uit die tijd. De façade met de verschillende boven elkaar liggende loggia's deed lang dienst als monumentale ingang van de stad. Ook zeer mooi zijn de neo-klassieke Duomo uit 1789, het 15 de eeuwse Fortezza dell'Albornoz, het belangrijkste overblijfsel van de verdedigingswerken. Natuurlijk kunt u een bezoekje brengen aan het Casa Natale di Rafaello, het geboortehuis van de beroemde schilder Rafael.

Parco Conero

Langs de Adriatische kust liggen lange zandstranden. Het leukste stukje kust ligt bij het rotsachtige schiereiland Conero. De hoge kliffen vormen een natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Bovendien zorgen de pijnbossen voor een aangename verkoeling en de lage mediterrane begroeiing verspreid een heerlijke geur. In schilderachtige badplaatsjes als Portonuovo, Sirolo en Numana vermaken vooral Italianen zich. Het natuurreservaat biedt zeer veel mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers door de enorme verscheidenheid aan flora en fau

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!