Country House Casale del Conero, Casale

De Marken, Macerata

Op slechts 1,5 km van de kust! Een prachtige, kleinschalige en intieme accommodatie voor gezinnen met kinderen! Landelijk gelegen net uit de drukte van de kuststrook.

13 appartementen
Country House / Resorts
Fijn voor de kinderen
Strandvakantie
Verzorgd ontspannen
Beschrijving

Country House Casale del Conero, Casale

Country House Casale del Conero, Canale ligt in de streek De Marken en ligt op loopafstand van het strand. Ook ligt Country House Casale del Conero naast het natuurpark Parco Regionale del Conero.

Deze Casale is omgeven door groen en het perfecte startpunt voor culturele en sportieve uitstapjes. Country House Casale del Conero heeft 23 appartementen in 2 gebouwen, het grote hoofdgebouw Casale en het kleinere bijgebouw gelegen aan het zwembad met 10 appartementen. Country House Casale del Conero beschikt over 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen. De appartementen hebben een huiselijke sfeer en veel comfort voor een ontspannen vakantie. De tuin rondom het complex is toegankelijk voor alle gasten en biedt u een prachtig uitzicht over de heuvels van Loreto.

Het zwembad van Country House Casale del Conero heeft een aantal ligstoelen en een ondiep gedeelte voor de kinderen. Tevens beschikt Country House Casale del Conero over een jacuzzi. Country House Casale del Conero is het ideale startpunt voor diverse activiteiten. Het ligt namelijk zo'n twee kilometer van diverse stranden die u ook per fiets kunt bereiken dankzij de fietspaden.

Ook kunt u diverse wandelingen maken door bijvoorbeeld het Park van Monte Conero en omgeving. Vanuit Country House Casale del Conero zijn diverse dorpjes ook makkelijk te bereiken. Brengt u ook een bezoekje aan de Frasassi grotten, of aan het middeleeuwse plaatsje Urbino waar u kunt genieten van wijnen en gerechten uit De Marken.

Voorzieningen
Badmuts verplicht
Centrale barbecue
Fietsen (te huur)
Huisdier toegestaan
Jacuzzi
Speeltuin
Wasruimte gemeenschappelijk
Wifi gemeenschappelijk
Zwembad met kinder/peutergedeelte
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
GWE
Bed-, bad- en keukenlinnen
Wifi - Internet
Airconditioning
Gebruik centrale wasruimte
Babybedje
Gebruik Jacuzzi
Toeristenbelasting Er kan sprake zijn van toeristenbelasting ter plaatse te voldoen.
Huisdier€ 20,00Per huisdier per verblijf.
Gebruik mountainbikes€ 5,00Per fiets per dag. Of een gewone fiets.
Gebruik E-mountainbikes€ 20,00Per fiets per dag.
Over de locatie
Specialiteiten

Zwembad

Counrty House Casale del Conero heeft een prachtig zwembad met ligstoelen en een gedeelte voor de kinderen om te spelen. Tevens is er een jacuzzi aanwezig. Deze kunt u op reservering gebruiken tegen Euro 5,- per persoon. Het dragen van een badmuts is verplicht in het zwembad. Tussen 13:00 en 15:00 dient het rustig te zijn op Casale del Conero en kan er geen gebruik gemaakt worden van het zwembad.

Strand

Het strand ligt er op slechts 1,5 km vandaan en kan onder andere per fiets bereikt worden. Fietsen kunt u op de Casale huren tegen Euro 3,- per dag.

Kinderspeeltuin

Voor de kinderen is er een speeltuintje om te spelen.

Restaurant

Country House Casale del Conero heeft zelf geen restaurant, maar op 1,5 km aan de kuststrook zijn diverse restaurants te vinden. Wel beschikt het over een bar en terras waar u zomers kunt genieten van een kop koffie.

Wifi

Op het centrale gedeelte van Country House Casale del Conero heeft u Wifi. Er is geen WIFI aanwezig in de appartementen alleen in het centrale gedeelte.

Huisdiervriendelijk

Country House Casale del Conero staat bekend om diervriendelijk beleid. dat betekent dat er veelal honden aanwezig zijn.

Natuur en cultuur

Country House Casale del Conero is het ideale startpunt voor diverse activiteiten. Het ligt namelijk zo'n 2 km van diverse stranden die u ook per fiets kunt bereiken dankzij de fietspaden. Ook kunt u diverse wandelingen maken door bijvoorbeeld het Park van Monte Conero en omgeving. Vanuit Country House Casale del Conero zijn diverse dorpjes ook makkelijk te bereiken. Brengt u ook een bezoekje aan de Frasassi grotten, of aan het middeleeuwse plaatsje Urbino waar u kunt genieten van wijnen en gerechten uit De Marken.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
2-kamer app. Casale (2+2; BG)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
0m2
4 personen
1 slaapkamers
Begane grond

Dit appartement heeft een woon/eetkamer met 2-persoons sofa bed, keuken, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

Airconditioning
Badkamer
Inductie
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
3-kamer app. Casale (4+2; BG/1ste)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
0m2
6 personen
2 slaapkamers
BG of 1e verdieping

Dit appartement heeft een woon/eetkamer met tweepersoons sofa bed, keuken, twee 2-persoonsslaapkamers en één badkamer met douche.

Airconditioning
Badkamer
Inductie
Ouderslaapkamer 2x
Prijs op aanvraag
3-kamer app. Casale, 2 badkamers (4+2; BG/1ste)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
0m2
6 personen
2 slaapkamers
BG of 1e verdieping

Dit appartement heeft een woon/eetkamer met tweepersoons sofa bed, keuken, twee 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche.

Airconditioning
Badkamer 2x
Balkon
Inductie
Prijs op aanvraag
4-kamer app. Casale (6+2; 1ste)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
0m2
8 personen
3 slaapkamers
1e verdieping

Dit appartement heeft een woon/eetkamer met tweepersoons sofabed, keuken, twee 2-persoonsslaapkamers, nog een extra slaapkamer in de loft en twee badkamers met douche.

Airconditioning
Badkamer 2x
Inductie
Ouderslaapkamer 2x
Prijs op aanvraag
2-kamer app. Casale (2+1; BG)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
0m2
3 personen
1 slaapkamers
Begane grond

Dit appartement heeft een woon/eetkamer met 1-persoons sofa bed, keuken, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

Airconditioning
Badkamer
Inductie
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Reviews
0 reviews

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring