• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Nieuw!
Weather data is NOT cached!

Castello di Gargonza B&B

Toscane, Monte San Savino 16 kamers

weather Monte San Savino 6 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Restaurant
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Mindervaliden
 • Ontbijt
 • Wifi in alle appartementen
 • Za-za niet verplicht HS

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Wellness/thermaal bad < 10 km
 • Workshop koken

Beschrijving

Castello di Gargonza B&B

Castello di Gargonza B&B is een klein stadje met een plein met met originele waterput en zelfs een stadsmuur. De huizen hebben nog de namen van de laatste oorspronkelijk bewoners. Het is geheel omgeven door de heuvels, bossen en olijfboomgaarden. Castello di Gargonza is tegenwoordig een vakantieverblijf en beschikt over diverse appartementen. De huizen, die dateren uit 1200 zijn volledig gerestaureerd met behoud van de oude, landelijke details en sfeer.

U kunt natuurlijk genieten van het prachtige weer bij het zwembad met mooi uitzicht op de omgeving.

Er is ook een eigen restaurant en een bar waar u wat kunt drinken en overdag een snack kunt eten. De kamers en appartementen hebben B&B service. De kamers en appartementen zijn verspreid over dertien gebouwen in het kleine stadje.

De kamers en appartementen zijn mooi ingericht met behoud van de historische details. Een prima locatie voor een heerlijk ontspannen vakantie gecombineerd met uitstapjes aan de historische steden en dorpen in de prachtige Toscaanse omgeving.

De appartementen van Castello di Gargonza

Wilt u informatie over de appartementen van Castello di Gargonza klikt u dan hier.

Specialiteiten

Zwembad

Castello di Gargonza heeft een mooi zwembad voor haar gasten.

Restaurant op locatie

Er is een eigen restaurant en een bar waar u overdag wat kunt drinken en eten. U kunt bij de appartementen ook op verzoek gebruik maken van de bed & breakfast formule.

Actief

Het vakantie dorpje ligt in ene prachtige omgeving welke zich goed leent voor wandelingen of een tocht per fiets.

Omgeving

U kunt natuurlijk ook de prachtige Toscaanse steden bezoeken en dit afwisselen met dagjes luieren aan het zwembad.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!