• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Borgo Giusto B&B

Toscane, Borgo a Mozzano 21 kamers

weather Borgo a Mozzano 19 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Speeltuin
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Laadpaal elektrische auto
 • Kinderbad
 • Wifi bij zwembad
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Zwembad
 • Restaurant
 • Kookworkshop

In de omgeving

 • Attractiepark < 30 km
 • Ligplaats boot
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

Borgo Giusto B&B

Borgo Giusto B&B  is een bijzondere accommodatie. Het beslaat eigenlijk een geheel dorp dat dateert uit de zeventiende eeuw. De huizen en appartementen zijn allemaal volledig gerestaureerd met behoud van de authentieke details. De huizen zijn genoemd naar de laatste bewoners die hier destijds woonden en uiteindelijk het dorp verlaten hebben. Zo vindt u er het huis van de schilder en de postbode en zelfs de politieagent. De woningen die wij aanbieden zijn allen binnen de oorspronkelijke Borgo gelegen.

Er is binnen de Borgo een groot zwembad van 20x 10 meter en een bubbel bad. Buiten de Borgo ligt een tweede zwembad tussen de olijfgaarden. Er is binnen de Borgo een eigen restaurant aanwezig waar u kunt genieten traditioneel bereide locale recepten uit de streek van Lucca. Bij de receptie kunt u honing en olijfolie kopen.

De prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor tochten door de natuur. U kunt dit te voet doen maar ook met de mountainbike of per paard. Deze kunt u beide bij de Borgo huren. Natuurlijk zijn vele prachtige steden in de omgeving uw bezoek waard zoals Lucca, Florence en Pisa. Het is een leuke accommodatie waar ook veel georganiseerd wordt voor kinderen.

De appartementen van Borgo Giusto

Wilt u informatie over de appartementen van Borgo Giusto klik u dan hier.

Specialiteiten

De specialiteiten bij Borgo Giusto

Zwembaden en restaurant

Deze Borgo heeft twee grote zwembaden en een bubbelbad. Naast het grote zwembad in de Borgo vindt u de pianobar en de pizzeria. In de zomer periode wordt er aquagym en aerobics les gegeven. U kunt bij de Borgo genieten van de vele heerlijke gerechten uit de streek van Lucca en van de eigen wijnen olijfolie en het zelf gebakken brood.

Ontspanning

Het is mogelijk om mountainbikes en paarden te huren voor tochten in de prachtige omgeving. Borgo Giusto heeft een speeltuin. Het is ook mogelijk een babysitter in te huren. Tevens heeft Borgo Giusto een wellness gedeelte. Hier kunt u een behandeling of massage boeken. Het wellness gedeelte heeft een sauna, turks bad, kneipp douche en relax ruimte. Entree Euro 10,- per persoon per uur.

De omgeving

U kunt in de omgeving prachtige steden bezoeken zoals Lucca dat op 15 minuten rijden afstand ligt. In juli en augustus wordt jaarlijks het Puccini festival georganiseerd in Viareggio. U kunt ook in Pisa een bezoek brengen aan de scheve toren. Deze kunt u zelfs 's avonds bezoeken. Verder zijn er verschillende mooie natuurparken in de omgeving te vinden waar u dieren kunt zien die hier vrij leven maar in Collodi Park is er de Zoo Citta di Pistoia waar u 700 dieren kunt zien in hun natuurlijke omgeving.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen een van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!