• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Borgo Badia, Il Portico

Lago Trasimeno, Umbrië, Badia S.Cristoforo 5 appartementen

(0 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Sport
 • Mindervaliden
 • Sportveld
 • Kinderbad

In de directe omgeving

 • Golf < 30 km
 • Stad/dorp < 5 km
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

Borgo Badia, Il Portico

In het groene hart van Umbrië vindt u Borgo Badia, omgeven door olijfbomen, in een kleine oase waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Twee locaties

Borgo Badia, gerund door en eigendom van Marco en Renata, bestaat uit vier verschillende delen. Il Portico is hier een deel van. De huizen zijn schitterend gerestaureerd en prachtig aangekleed en gedecoreerd met prachtige oude, antieke meubels, mooi linnen en houten tafels en bedden. U zult zich hier zeker thuis voelen.

Vijf appartementen

Il Portico is een oud landhuis dat dateert uit het begin van de 20e eeuw, met daaromheen een prachtige grote tuin op een zonnige heuvel, omgeven met olijfbomen. Er is een ruim overdekt terras met barbecue waar u lekker buiten kunt dineren. Het huis heeft vijf appartementen voor vier personen.

Kindvriendelijke tuin met zwembad

In de tuin kunt u diverse sporten beoefenen, zoals voetbal of u kunt de omgeving per mountainbike verkennen. Verder is er ook een kinderspeeltuin en een zwembad in de tuin. Bij de receptie is er een grote recreatie ruimte waar u lekker kunt lezen of informatie over de omgeving kunt vinden. Hier is ook een internet aansluiting waar u gratis gebruik van kunt maken.

Borgo Badia, La Cascina

Hier vindt u informatie over de andere drie locaties:

De indeling van Borgo Badia, Il Portico

Il Portico bestaat uit vijf appartementen met ieder een eigen ingang. Ze zijn geschikt voor maximaal vier personen.

Appartementen Il Cedro , Il Pino en L 'Abete (2+2; BG)

Dit appartementen hebben een 2-persoons slaapkamer, een woonkamer met sofabed voor 2 personen, een kleine keuken, een badkamer en een kleine tuin waar u lekker kunt eten.

Appartementen Il Limone en L' Ulivo (2+2; 1ste)

Deze appartementen hebben een 2-persoons slaapkamer, een woonkamer met sofabed voor 2 personen, een kleine keuken, een badkamer en een mooi balkon waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Specialiteiten

De specialiteiten bij Borgo Badia, Il Portico

Receptie met WiFi

Bij de receptie van Borgo Badia vindt u een gezamenlijke recreatieruimte waar u lekker een boek kunt lezen of andere gasten kunt ontmoeten. Ook kunt u hier gebruik maken van de gratis Wifi internet aansluiting.

Elke ochend vers brood

Elke ochtend arriveert er een broodwagen op het pleintje met een aanbod van lokale broodsoorten en Italiaanse croissants (cornetto's).

Il Cardellino

Naast het landgoed van Borgo Badia vindt u Il Cardellino. In dit gebouw vindt u een bar voor een Italiaans ontbijt.

Zwembad

In de tuin van Borgo Badia vindt u ook het zwembad met veel ruimte waar u heerlijk kunt zitten.

Mountainbikes

De omgeving rondom de Borgo en rond het Lago Trasimeno is prachtig om per fiets te verkennen. De Borgo heeft 12 mountainbikes tot uw beschikking.

Volleybal- en voetbalveld

Verder vindt u op het landgoed een voetbal- en volleybalveld.

Golf, tennis en paardrijden

Ook kunt u gaan Golfen in Panicarola dat op 8 kilometer afstand ligt. Wilt u liever tennissen dan kan dat ook. Verder kunt u gaan paardrijden of les nemen in Castiglione del Lago. Met deze organisaties heeft Borgo Badia aparte afspraken zodat u hier voordeling terecht kunt. Informeert u hiernaar bij de receptie.

Eigen parkeerterrein

Er is natuurlijk een eigen parkeerterrein voor de gasten. Gasten die met een oldtimer komen krijgen op deze prachtige locatie korting op hun verblijf en er is een gespecialiseerd monteur aanwezig en beschikbaar indien nodig.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Assisi

Deze beroemde bedevaartsplaats is alom bekend en heeft een schitterend panorama op het dal van Spoleto en Perugia. De basiliek van San Francesco is de trekpleister van dit kleine stadje. Deze basiliek bestaat uit een crypte, en een onder- en bovenkerk en is in de 13e eeuw gebouwd op het graf van de heilige Sint Franciscus. Naast deze basiliek zijn andere bezienswaardigheden de moeite waard zoals de Duomo en de kerk Santa Chiara. Dit is de ker van de orde van Clarissen, gesticht door Clara. Zij heeft zich laten inspireren dor San Francesco. Ook is er een mooi dorpsplein waaraan de Romeinse tempel van Minerva gelegen is met haar imposante zuilen.

Perugia

In Perugia is het oude centrum oftewel het centro storico een bezoek meer dan waard. U treft er de Rocca Paolina aan, een oude citadel gebouwd in opdracht van paus Paulus III als machtsvertoon nadat hij de zogenaamde zoutoorlog had gewonnen van Perugia. De Corso Vanucci is de belangrijkste historische winkelstraat in het oude centrum en heeft vele leuke bezienswaardigheden zoals het Palazzo del Priori en bijzondere winkeltjes en terrasjes. Aan het eind van de Corso Vanucci ligt de Piazza IV Novembre met de prachtige Fontana Maggiore, een meesterwerk van de Italiaans-gotische beeldhouwkunst. In het oude centrum vindt u ook de Piazza Sopramuro en de Porta Sole. In de Collegio del Cambio, het wisselhuis, treft u fresco's van de schilder Pietro Vanucci, geboren in Perugia met de toepasselijke bijnaam Perugino aan. Geniet verder van een stadwandeling langs de Arco Etrusco, pittoreske steegjes, de oude Etruskische muur en schitterende panorama's over de omgeving van Perugia. Een historische stad om van te genieten!

Orvieto

Deze stad in het zuiden van Umbrië is gebouwd op een 300 meter hoge heuvel van tufsteen. U kunt het hoog gelegen centrum van dit stadje daarom bereiken met een kabeltreintje. Het belangrijkste gebouw van Orvieto is de beroemde kathedraal gewijd aan Santa Maria Assunta. De aanblik van dit werkelijke unieke en prachtige façade voorzien van pilaarreliëf met vertellingen uit het Oude Testament zal u zeker verrassen. In het mooiste gedeelte van de kathedraal, de Cappella Nuova della Madonna di San Brizio, kunt u fresco's over het einde van de wereld van schilder Luca Signorelli bewonderen. Maak ook een bezoek aan Orvieto 'underground' om met eigen ogen te zien hoe men vroeger, tijdens belegeringen, onder de grond woonde.

Gubbio

Een prachtig middeleeuws stadje van Umbrië. Uw bezoek zeker waard, zowel vanwege de gebouwen, maar zeker ook vanwege de tradities die in ere worden gehouden. De bekendste is de Corsa dei Ceri die jaarlijks plaatsvindt op de 15e mei. Drie groepen mannen dragen reusachtige houten kandelaren ("Ceri") op hun schouders in een wedloop naar de San Ubaldo kerk. De inwoners zijn op deze dag gekleed in de drie kleuren van de stad.

Montefalco

Letterlijk vertaald de 'valkenberg', en ook wel genoemd het balkon van Umbrië. Het fascinerende dorpje met kleine steegjes is hoog gelegen en biedt fantastische vergezichten over het Dal van Spoleto. Het dorp is vooral bekend om haar rode wijn. In de kerk San Francesco waarin het museum Civico is ondergebracht, vindt u een frescocyclus over het leven van Franciscus van Benozzo Gozzoli uit 1452.

Norcia

Een volledig ommuurd stadje gelegen aan de Monte Sibillini en bekend om San Benedetto. Vooral culinaire liefhebbers moeten Norcia eens bezoeken. Het stadje is beroemd om haar worst en staat bekend om de beste slagers van heel Italië. Het woord Norcino betekent dan ook niet alleen een inwoner van Norcia, maar varkensslager.

Monti Sibillini

De Monti Sibillini is een natuurpark. Hier laat Umbrië een geheel ander gezicht zien. Hier ligt de Piano Grande, ofwel de grote vlakte. Het is een uitgestrekt bergplateau tussen de bergketens en bevolkt door schapenkuddes. Dit gebied is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en deltavliegers. Deze vlakte van 8 km breed wordt doorkruist door een kaarsrechte weg met bestemming Castelluccio, een authentiek boerendorp gelegen op een heuvel.

Bevagna

Een van oorsprong Romeins dorpje dat de middeleeuwse sfeer nu nog steeds uitademt. Het centrale plein is de Piazza Filippi Silvestri. Aan dit plein is de Palazzo dei Consoli gelegen, een gotisch paleis. Verder staat het dorp bekend om de kerken San Silvestro en San Michele Arcangelo. Beide kerken dateren uit de 12 eeuw en zijn ontworpen door dezelfde architecten Brunello en Rifaldo.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!