• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Antica Tenuta Le Piane, Podere La Fattoria

De Marken, Amandola 5 appartementen

weather Amandola 12 C°
(2 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Excursie
 • Sport
 • Zwembad
 • Proeverijen
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Workshop koken
 • Fietsen
 • Huisdier
 • Wifi gemeenschappelijk

In de directe omgeving

 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Antica Tenuta Le Piane, Podere La Fattoria

Podere La Fattoria is een prachtig gerestaureerd huis dat behoort tot het landgoed Anitca Tenuta Le Piane, gesitueerd in de heuvels aan de voet van het spectaculaire Sibillini gebergte, en biedt zijn gasten een vakantie midden in de natuur, dicht bij de Adriatische Zee. Het huis ligt in een prachtige omgeving en heeft in de tuin een zwembad liggen dat bestemd is voor de vier appartementen welke in La Fattoria gesitueerd zijn. De kinderen hebben de ruimte in de grote tuin en kunnen zich vermaken met spelletjes in de speelkamer.

De appartement Ciliegio, Noce, Melo en Pero bevinden zich in La Fattoria. Ciliegio en Noce bevinden zich op de begane grond, terwijl twee studio's, Melo en Pero op de eerste verdieping zijn gesitueerd. Samen met het appartement Le Terrazze delen ze een zwembad. De eigenaren, Alessandra en haar zoon Luigi, hebben hun familiebezit gerestaureerd en omgetoverd in deze sfeervolle vakantieverblijven.

Hun passie voor hun landgoed komt ook naar voren in de bevlogenheid waarmee zij het verblijf van hun gasten zo zorgeloos en aangenaam mogelijk maken. Luigi en Alessandra zijn altijd beschikbaar om assistentie te bieden, informatie te verstrekken of suggesties te doen voor de vele mogelijke activiteiten. La Fattoria is een ideaal huis om te worden gehuurd door groepen die hun vakantie gezamenlijk willen doorbrengen op dezelfde plek.

Specialiteiten

Natuur

Deze accommodatie ligt in een prachtige omgeving. U kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken en genieten van de ongerepte natuur van deze regio. Maar u kunt natuurlijk ook van de prachtige zomerdagen genieten aan de rand van het zwembad.

Steden

In de directe omgeving kunt u prachtige steden bezoeken zoals Ascoli Piceno of een bezoek brengen aan de kust.

Truffels, wijnen en kooklessen

Via de eigenaren is het ook mogelijk diverse georganiseerde uitstapjes te maken. Zo kunt u truffels zoeken, waar deze regio ook om bekend staat, maar u kunt ook tijdens een tour genieten van de prachtige wijnen van deze regio. U kunt kooklessen volgen en voor kinderen is het mogelijk Italiaans te leren met een Engels sprekende leraar. Indien u interesse heeft kunt u vooraf even bij ons informeren naar de mogelijkheden in de periode van uw verblijf en de kosten van deze tours.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Ascoli Piceno

Werkelijk betoverend is de stad Ascoli Piceno. Aan de Piazza del Popolo, die geheel geplaveid is met travertijn ligt het prachtige Palazzo del Popolo dat stamt uit de dertiende eeuw, het kijkt uit op een standbeeld van een paus en herbergt een prachtig Renaissancistische binnenplaats. Ook Piazza Arringo is een plein met zeer veel mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Hoewel de stad met 60.000 inwoners een redelijk grote stad is, kunt u in een dag het historische centrum te voet leren kennen.

Urbino

Het hart van de stad, de Piazza della Repubblica is het centrum van een stad die eeuwen lang het cultureel middelpunt is geweest. Urbino dankt zijn ontwikkeling aan de hertog van Montefeltro ,die regeerde in de 15e eeuw, die naast rijk ook een grote kunstliefhebber was. Het Palazzo Ducale wat in zijn opdracht gebouwd werd, illustreert de artistieke en intellectuele idealen van de Renaissance en er werd een beroep gedaan op alle beroemde kunstenaars en architecten uit die tijd. De façade met de verschillende boven elkaar liggende loggia's deed lang dienst als monumentale ingang van de stad. Ook zeer mooi zijn de neo-klassieke Duomo uit 1789, het 15 de eeuwse Fortezza dell'Albornoz, het belangrijkste overblijfsel van de verdedigingswerken. Natuurlijk kunt u een bezoekje brengen aan het Casa Natale di Rafaello, het geboortehuis van de beroemde schilder Rafael.

Parco Conero

Langs de Adriatische kust liggen lange zandstranden. Het leukste stukje kust ligt bij het rotsachtige schiereiland Conero. De hoge kliffen vormen een natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Bovendien zorgen de pijnbossen voor een aangename verkoeling en de lage mediterrane begroeiing verspreid een heerlijke geur. In schilderachtige badplaatsjes als Portonuovo, Sirolo en Numana vermaken vooral Italianen zich. Het natuurreservaat biedt zeer veel mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers door de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Reviews

Prima accommodatie in een prachtige omgeving. Wel een stukje weg van de kust en de ‘grotere’ cultuursteden maar de Monte Sibillini zijn als je van wandelen en klimmen houdt een fantastisch, relatief onontdektstuk van Italië.

- Otto -

De tuin van Antica Tenuta Le Piane is geweldig, overal heerlijke hoekjes om te zitten. Een geweldige plek, rustig met echte Italiaanse charme.

- Fam. van Asselt -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!