Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Agriturismo Residenza Le Versegge

Toscane, Braccagni 7 appartementen en 1 suite

weather Braccagni 16 C°
(0 reviews )
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Kinderbad
 • Vaatwasser in deel appartementen
 • Manege / paardrijden
 • Ontbijt
 • Restaurant
 • Wifi in alle appartementen
 • Workshop koken
 • Fietsen
 • Huisdier
 • Wellness

In de directe omgeving

 • Strand 20-40 km
 • Attractiepark < 30 km
 • Golf < 30 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

Agriturismo Residenza Le Versegge

De familie Corsi Salviati verwelkomt u maar al te graag in hun Agriturismo. Agriturismo Residenza Le Versegge was vroeger een school en daarvoor nog een karakteristiek Toscaans boerderijtje. Deze authenticiteit hebben de eigenaren proberen te beschermen. Hoewel dit nu een moderne vakantieplek is heeft het haar traditionele karakter behouden.

Agriturismo Residenza Le Versegge presenteert zich als een ‘piccola casa’, een thuis ver weg van huis. Gasten hebben hier dan ook bijzonder veel keuzevrijheid. Zo zijn alle appartementen voorzien van een moderne keuken waarin u zelf maaltijden kunt bereiden. Wanneer u daar geen zin in hebt kunt u dineren in Le Versegge’s eigen restaurant ‘Re Sugo’. Hier worden gerechten, karakteristiek voor de regio Maremma opgediend.

De perfect verzorgde tuin met ruim zwembad is eveneens een hoogtepunt. U hebt vanuit hier een bijzonder uitzicht over de bijzondere heuvellandschappen van Toscane. Deze kunt u natuurlijk ook zelf verkennen. Bij Agriturismo Residenza Le Versegge is het mogelijk om mountainbikes te huren daarnaast organiseert het agriturismo ook uitstapjes te paard.

Aan de achterkant van het gebouw van Agriturismo Residenza Le Versegge loopt een spoorlijn.

Tot slot is Agriturismo Residenza Le Versegge pefect gelegen voor uitstapjes naar de rest van Toscane. De naburige dorpjes zijn rijk aan cultureel erfgoed, om maar te zwijgen van kunststeden Florence, Siena en Pisa. Deze zijn iets verder weg, maar zijn toch makkelijk te bereiken.

Indeling van Agriturismo Residenza Le Versegge

Agriturismo Residenza Le Versegge bestaat uit 7 modern ingerichte appartementen en één suite van verschillende grootte die ruimte bieden aan 4, 6 of 7 personen. Alle appartementen beschikken in elk geval over een goed ingerichte woonkamer en keuken, een privé buitenruimte en gratis Wi-Fi.

Gasten hebben toegang tot alle faciliteiten van het agriturismo, zoals de gemeenschappelijke tuin met zwembad, het restaurant en ‘Only Bed’, de bed & breakfast dienst van Le Versegge. De eigenaren benadrukken echter dat u zich nergens toe verplicht hoeft te voelen. U bent volledig vrij om uw eigen vakantie in te delen, en uw eigen gang te gaan.

Specialiteiten

Zwembad

Agriturismo Residenza Le Versegge beschikt over een groot zwembad met ruim zonneterras. In het zwembad is ook een ondiep gedeelte voor kinderen deze is niet afgeschermd.

Paardrijden

De eigenaren van Agriturismo Residenza Le Versegge organiseren paardrijtochten door de heuvellandschappen van Maremma.

Mountainbiken

Die bijzondere landschappen kunt u ook te fiets verkennen. Bij Agriturismo Residenza Le Versegge kunnen mountainbikes gehuurd worden.

Restaurant ‘Re Sugo’

Dit restaurant is onderdeel van Agriturismo Residenza Le Versegge en biedt u de kans om gerechten uit te proberen die karakteristiek zijn voor de regio Maremma. Alles in het restaurant is vers bereid.

Kooklessen

U kunt ook zelf proberen om deze bijzondere gerechten te maken. Agriturismo Residenza Le Versegge biedt kooklessen aan op verschillende niveaus.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Een klik op de knop leidt u door naar het boekingsformulier, waar u uw gegevens kunt invullen.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!