• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Agriturismo Poggio di Montedoro

Lazio, Montefiascone 10 appartementen

weather Montefiascone 24 C°
(1 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Fietsen
 • Wifi in alle appartementen
 • Wellness

In de omgeving

 • Attractiepark < 30 km
 • Golf < 30 km
 • Manege < 5 km
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

Agriturismo Poggio di Montedoro

Agriturismo Poggio di Montedoro is gelegen in het prachtige Alto Lazio, op de grens met Toscane en Umbrië. Doordat Agriturismo Poggio di Montedoro op een heuvel gelegen is, heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving.

10 Appartementen

De vijf cottages van Agriturismo Poggio di Montedoro zijn volgens oude traditie gerestaureerd en bevinden zich op een unieke panoramische locatie op de accommodatie. Vanaf de cottages heeft u een schitterend uitzicht over het meer van Bolsena, Montefiascone en het omliggende landschap. De cottages verschillen in grootte en bestaan uit één of meerdere appartementen. In totaal zijn er op de accommodatie tien appartementen aanwezig.

Tuin met zwembad

In de mooie tuin bevindt zich het zwembad, met panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving. Geniet op warme zomerdagen van het heerlijke verkoelende zwembadwater of geniet op de veranda en het terras van het schitterende uitzicht over het meer van Bolsena en Montefiascone. Hoewel Agriturismo Poggio di Montedoro zich midden op het platteland bevindt, is de accommodatie gemakkelijk te bereiken per auto of trein. Vanaf de accommodatie is er een directe verbinding met hoofdwegen en het centrum van Montefiascone.

In de omgeving

In de omgeving van Agriturismo Poggio di Montedoro bevinden zich verschillende leuke dorpjes en bezienswaardigheden. Het centrum van Montefiascone bevindt zich op 3,5 kilometer en het meer van Bolsena is gelegen op 4 kilometer. Op ongeveer 40 minuten rijden bereikt u tevens de Thyrreense kust.

Specialiteiten

Agriturismo Poggio di Montedoro, specialiteiten

Zwembad

Vanaf het zwembad heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving van Agriturismo Poggio di Montedoro. Het zwembad heeft een afmeting van 7 x 14 meter. Het zwembad is geopend tussen mei en september.

Fietsen huren

Vanaf Agriturismo Poggio di Montedoro kunt u de omgeving per fiets verkennen. De fietsen worden verhuurd via een extern bedrijf. Vraagt u op de locatie naar meer informatie.

BBQ

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke barbecue.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Rome

De belangrijkste stad die gelegen is in Lazio is natuurlijk Rome. Deze stad heeft een enorme rijkdom aan architectonische en historische schatten. De stad ademt een gezellige en gastvrije sfeer uit en zal u zeker nooit vervelen. De stad heeft zo veel moois om te zien, te bewonderen en ervaren dat het te veel is om hier op te noemen, zoals het Forum Romanum, het Colosseum, het Pantheon en de vele mooie kerken, pleinen en schilderachtige steegjes.

Viterbo

Viterbo is een belangrijk Etruskisch centrum waar in de dertiende eeuw de paus zijn toevlucht heeft gezocht .Helaas is in de Tweede wereldoorlog veel van het centrum gesneuveld maar later zorgvuldig gerestaureerd. Een bezoek waard zijn de Duomo, met zwart wit gestreepte steen, het dertiende eeuwse Palazzo Papale, het Palazzo dei Priori en de Romaanse Santa Maria della Verita.

Montefiascone

Dit mooie stadje is gelegen op de rand van de krater van het Lago Bolsena en de Via Cassia. Het stadje geeft u een schitterend uitzicht op het meer. De achthoekige kathedraal Santa Margherita is overal vandaan zichtbaar en de koepel is na de koepel van de Sint Pieter de grootste ter wereld. In de San Flaviano aan de rand van de stad zijn schitterende veertiende eeuwse fresco's te bewonderen.

Frascati en Castelli Romani

In de Albaanse bergen zijn door de eeuwen heen luxe villa's en versterkte kastelen verrezen en in de zestiende eeuw zijn er luxueuze buitenverblijven maar ook spectaculaire parken en buitentuinen aangelegd. Het gebied, gedeeltelijk in een natuurreservaat gelegen, trekt tegenwoordig veel dagjesmensen. Zeker de moeite waard zijn in Frascati de villa van Aldobrandini, het versterkte Abbazia di San Nilo in Grottaferrata en Castel Gandolfo.

Reviews

Mooie accommodatie. Heerlijk genoten van omgeving. Eigenaar kon slecht Engels en was in de 2 wkn dat we er waren niet tot nauwelijks aanwezig. Voor de rest top.

- Cindy vosselman -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!