Agriturismo Podere Sant'Anna

Toscane, Florence

Podere Sant 'Anna, gelegen op de veel beschreven en geroemde 'rolling Hills of Tuscany', ligt in de gouden driehoek van Toscane - de driehoek van Pisa, Florence en Siena - in de omgeving van Volterra en San Gimignano. Een authentieke kleinschalige agriturismo, goed verzorgd, met in totaal vijf appartementen.

5 appartementen
Agriturismo
Authentiek
Landelijk
Landelijke eenvoud
Beschrijving

Agriturismo Podere Sant 'Anna

Agriturismo Podere Sant 'Anna, gelegen op de veel beschreven en geroemde 'rolling Hills of Tuscany', ligt in de gouden driehoek van Toscane  - de driehoek van Pisa, Florence en Siena -  in de omgeving van Volterra en San Gimignano. Vanaf Agriturismo Podere Sant 'Anna heeft u een bijzonder fraai en panoramisch uitzicht over de wijngaarden en wijde omgeving. 

Agriturismo Podere Sant 'Anna is kleinschalig en authentiek van karakter, het omvat vijf appartementen. Uiteraard is er een zwembad op het landgoed aanwezig. Het zwembad heeft een infinity karakter en een hydromassage functie. Het ruime zwembadterras met ligstoelen en parasols bieden de mogelijkheid aan het zwembad te relaxen en van het Toscaanse uitzicht te genieten. Het zwembad is royaal van afmeting, het meet 13 x 6 meter en heeft een diepte variërend van 1,40 tot 1,80 meter.

Het boerderij gebouw met de vijf appartementen en het zwembad zijn gelegen op een groot landgoed met een tuin van maar liefst 5000 m2 waarin zich ook het volleybalveld bevindt en de barbecue laats.

In de directe omgeving liggen de middeleeuwse dorpjes Mondaine (9 km) met diverse supermarkten en San Gimignano (25 km). Ook een bezoek aan Florence ligt binnen de mogelijkheden, Agriturismo Podere Sant 'Anna bevindt zich op 60 kilometer van hartje Florence.

Voorzieningen
Centrale barbecue
Huisdier toegestaan
Wasruimte gemeenschappelijk
Wifi gemeenschappelijk
Zwembad
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
Huisdier Altijd op aanvraag.
Babyset Altijd op aanvraag.
Bed- en badlinnen
GWE
Gebruik centrale wasruimte
Toeristenbelasting Er kan sprake zijn van toeristenbelasting ter plaatse te voldoen.
VerwarmingNaar verbruik.
Late aankomst Altijd op aanvraag en in overleg met eigenaar. Prijs op aanvraag.
Vroeg vertrek Altijd op aanvraag en in overleg met eigenaar. Prijs op aanvraag.
Over de locatie

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Specialiteiten
Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
5 opties niet beschikbaar in je periode of voldoet niet aan je ingevoerde kenmerken
Reviews
0 reviews

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring